Promosyon zamları art arda geliyor! Şimdi de o banka yeni promosyonu duyurdu… En düşük emekli maaşından bile yüksek

Promosyon zamları art arda geliyor! Şimdi de o banka yeni promosyonu duyurdu… En düşük emekli maaşından bile yüksek

Bankalar promosyon yarışına devam ederken yeni bir promosyon güncellemesi de o bankadan geldi. Özellikle de bağışlara zam yapılacağı bugünlerde, bankalar en çok müşteriyi kapmak için yeni kampanyalarla duyuru yapmaya devam ediyor. Bu banka ise en düşük emekli maaşından bile yüksek promosyon veriyor…

Hem özel bankalar hem de devlet bankaları emekli vatandaşlara çeşitli promosyon ödemeleri yapmaya devam ediyor. Her banka daha çok müşteriye ulaşmak için kendi kampanyasını hazırlarken bankalar arasında mücadele devam ediyor. Şimdilerde ise önümüzdeki günlerde emekli maaşlarına gelecek zamla beraber yeni kampanyalara hazırlık yapan bankalardan Denizbank, promosyon açıklamasında bulundu.

yeni-proje-31.jpg

ARALIK AYI PROMOSYONU AÇIKLANDI

Özel bankalar arasında yer alan DenizBank, Gerçek Gündem’de yer alan habere göre, promosyon rakamlarını açıkladı. EYT’li Olup ilk defa DenizBank’tan maaş alacak kişiler 3 yıl bu bankada kalma sözü verdikten sonra 10.000 liraya kadar promosyon fırsatından yararlanabiliyor. Söz konusu kampanya ise 21.12.2023 tarihine kadar geçerli olacak.

yeni-proje-2-003.jpg

DENİZBANK PROMOSYON MİKTARI

3.500 TL altı maaş alanlar 6.000 TL,

3.500 TL - 7.500 TL arası maaş alanlar 7000 TL,

7.500 TL - 10.000 TL arası maaş alanlar 9.000 TL,

10.000 TL ve üzeri maaş alanlar 10.000 TL emekli promosyon kampanyasından yararlanabilecekler.

yeni-proje-4-005.jpg

OCAK AYINDA ZAM GELECEK

Tüm bunların yanı sıra emekli maaşlarına ocak ayında gelecek zamla beraber bankaların promosyon miktarları da değişecek. Bu kapsamda maaş zamlarının yanı sıra promosyonlardan da yüksek bir oran açıklanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN