Promosyonda şok rakam! O banka tam 14 bin 750 TL promosyon verecek... Kurum çalışanları bayram ediyor!

Promosyonda şok rakam! O banka tam 14 bin 750 TL promosyon verecek... Kurum çalışanları bayram ediyor!

Son dönemlerde bankaların promosyon ödemeleri açısından yarışta olduğunu görmekteyiz. Bundan dolayı promosyonlardan faydalanmak isteyen kişiler ne kadar promosyon alacağını araştırmakta. Yeni bir promosyon haberi ise bir belediyeden geldi.

Bankalar emeklilere ve çalışanlara promosyon oranlarını artırarak kendilerini tercih etmelerini sağlamaya çalışıyor. Bankaların yanı sıra kurumlarda promosyon miktarlarını arttırmaya devam ediyor.

BİR BELEDİYEDEN ŞAŞIRTAN PROMOSYON MİKTARI

Bankalar birbiri ardına promosyon miktarlarını açıklarken Zonguldak'ta belediyede çalışan işçilere 14.750 TL promosyon haberi Müjde gibi geldi. Gülüç belediyesi tarafından Halkbank ile anlaşıldı. Çalışanlar 3 yıl boyunca maaşlarını bankadan almaya söz vererek promosyondan faydalanabilecekler. Tüm bankaları açık bir şekilde gerçekleştirilen ihalede kazanan Halk Bankası Karadeniz Ereğli şubesi oldu.

promosyon

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Belediye başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş ihaleyi kazanan bankanın yetkilileri ile beraber imza töreni yaptı. Yapılan imza töreni ile beraber çalışanlar 3 yıl boyunca bu bankadan maaş alma sözü vererek 14.750 TL promosyona tabi olacaklar. Yapılan törenin ardından belediye başkanı; “İşçinin, emekçinin her zaman yanında olan belediyemiz, 67 çalışanımızı kapsayan ‘Maaş Ödeme Protokolü’nü en yüksek teklifi veren banka ile imzaladık.Üç yıllık protokol karşılığında belediyemiz çalışanları 14 bin 750 TL promosyon alacak. Gülüç’ümüze birlikte hizmet ettiğimiz tüm mesai arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN