PTT'den emekli maaşı alanların alanlar dikkat! Ödenecek promosyon belli oldu: İşte Ocak ayı Aktif Bank promosyon tutarı

PTT'den emekli maaşı alanların alanlar dikkat! Ödenecek promosyon belli oldu: İşte Ocak ayı Aktif Bank promosyon tutarı

Emekli promosyonları belli olmaya başladı. PTT'den emekli maaşı alanların alanlar dikkat! Emekliler eğer PTT’den alırsanız ödenecek promosyon belli oldu! İşte ocak ayı Aktif Bank promosyon tutarı...

Emeklilerin merakla beklediği haber geldi. PTT üzerinden emekli maaşı alanlara özel olarak sunulan Aktif Bank promosyon kampanyası, Ocak ayında başlıyor. Emekli maaşını PTT'den alanlar, bu avantajlı kampanyadan yararlanarak 3.600 TL'lik özel promosyon kazanma şansına sahip olacak.

KAMPANYA DETAYLARI

Kocaeli'de en düşük emekli maaşı alanlar için yeni hesap! 10 bin TL'ye yükseliyor! - Nokta Gazetesi

Aktif Bank tarafından sunulan kampanya, 04.01.2023 tarihinde başlıyor ve başvurular PTT iş yerlerinden gerçekleştirilecek. Kampanyaya katılmak isteyen emeklilerin, maaşlarını PTT'den almaları ve başvuru tarihinde Aktif Bank'ta açık bir kredilerinin bulunması gerekiyor. Ayrıca, bu kredilerde 60 gün üzerinde gecikme olmamalıdır.

Kampanya kapsamında emeklilere 3.600 TL promosyon ödemesi yapılacak. Bu özel promosyon, emekli maaşını 3 yıl boyunca PTT'den almaya taahhüt edenlere özel bir avantaj sunuyor. Kampanya bedeli, başvuruyu takip eden 3. iş gününde emeklilerin PTT'deki maaş hesaplarına yatırılacak.

Ancak, kampanyaya katılan emeklilerin verdikleri taahhüttün iptal edilmesi durumunda, ödenen toplam kampanya bedeli üzerinden kalan süre dikkate alınarak kıstelyevm esasına göre "iade bedeli" hesaplanacak. Kampanya iptali için iade bedelinin müşteri tarafından Aktif Bank hesabına yatırılması talep edilecektir.

Aktif Bank, kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN