Putin'den Erdoğan'a yeni yıl tebriği

Putin'den Erdoğan'a yeni yıl tebriği

Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni yılını kutladığı mesajda Moskova ve Ankara’nın gelecek yıl da ikili diyaloğu ve işbirliğini geliştirmeye devam edeceğini vurguladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, her sene 30 Aralık'ta yaptığı gibi bu sene de dünya liderlerinin yeni yılını kutladı. Kremlin Putin'in mesaj gönderdiği isimlerin listesini açıklarken Rus haber ajansı Tass, tebrik listesinde İngiltere, Almanya, ABD, Fransa ve Japonya gibi 'dost olmayan ülkelerin' bulunmadığını duyurdu.

PUTİN'DEN İŞBİRLİĞİ VURGUSU

Putin Ukrayna savaşı sonrası ülkelerine ağır yaptırımlar uygulayan Batılı liderlerin yeni yılını bu sene ikinci kez kutlamamış oldu. Rus lider, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği yeni yıl mesajında Moskova ve Ankara'nın önümüzdeki yıl da siyasi ve ekonomik alanda işbirliğini geliştirmeye devam edeceğinden emin olduğunu vurguladı.

Kremlin basın servisinden yapılan açıklamaya göre, Putin son zamanlarda Rusya ile Türkiye arasında çok yönlü işbirliğinin geliştirilmesi için çok şey yapıldığını hatırlattı ve ortak çabalar yoluyla gerçekleştirilen büyük enerji ve altyapı projelerinin bölgesel çatışmaların çözümüne katkıda bulunduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN