Ramazan Bayramı'nda köprü ve yollar ücretsiz

Ramazan Bayramı'nda köprü ve yollar ücretsiz

Ramazan Bayramı boyunca yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsiz olacak.

Ramazan Bayramı bu sene yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında uygulanan 'tam kapanma' dönemine denk geliyor. Bu nedenle her sene geçişleri bedava olan köprülerin ve otoyolların bu sene de bedava olup olmayacağı merak ediliyordu.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre, Ramazan Bayramı süresince yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altındaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsiz olacak.

Ücretsiz geçişler 12 Mayıs Çarşamba günü gece yarısı başlayacak ve 17 Mayıs Pazartesi günü sabah saat 7'de sona erecek.

Ayrıca alınan kararla 12 Mayıs Çarşamba gece yarısından 16 Mayıs Pazar gece yarısına kadar Başkentray ve Marmaray seferleri de ücretsiz gerçekleştirilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN