Ramazan pidesinde dev kampanya! O zincir markette dip fiyattan satılıyor... 81 ilde dev indirim!

Ramazan pidesinde dev kampanya! O zincir markette dip fiyattan satılıyor... 81 ilde dev indirim!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ramazan pide fiyatları merak ediliyor. Ramazan pide satış fiyatı 10 TL olarak belirlenmişti. Migros tarafından kısa bir süre önce yapılan kampanya ile birlikte ramazan pidesi indirimini duyurdu. Ramazan pidesi şartı sağlayan vatandaşlara 1.5 TL'den satılıyor. Peki şartlar nelerdir? İşte tüm detaylar...

RAMAZAN PİDESİNDE DEV KAMPANYA!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte gündemde yer alan ramazan pide fiyatlarına dair gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Yapılan kampanya ile birlikte 81 ilde indirime gidiliyor. O market tarafından yapılan açıklama ile birlikte ramazan pideleri cep yakmayacak.

Fırıncılar Odası Başkanı tarafından yapılan açıklama ile birlikte Ramazan Pidesi fiyatı 10 TL olarak belirlenmişti. Bazı illerde ise ekmeğin hazırlandığı gram fiyatına ve çift yumurtalı olması gibi fazla malzemesinin bulunması nedeniyle 15 TL ile 20 TL arasında satışı yapılabiliyor.

Migros tarafından dev indirim kampanyası ile birlikte ramazan pideleri dip fiyattan satılıyor. Money Pide Kampanyası ile kampanyadan faydalanacak olan kişiler 10 TL yerine sadece 1 buçuk TL karşılığında ramazan pidesi alabilecek.

ramazan-pidesi-nasil-yapilir-ramazan-pidesi-tarifi-yhxz.webp

KAMPANYA DETAYLARI!

Ülkemizde birçok market zinciri bulunuyor. Market zincirlerin en büyüklerinden olan Migras tarafından yeni bir kampanya daha duyuruldu. Migros tarafından duyurulan ramazan pidesi kampanyasına dair açıklamada, "Kampanya kapsamında Para biriktiren ve kampanyaya kayıt yaptıran ücreti 75 TL ve alışverişlerde ramazan pidesi 1,5TL'dir." açıklaması yer aldı. Kampanyaya katılım halinde 75 Tl ve üzeri alışveriş yapan vatandaşlara ramazan pidesi 10 TL'den sadece 1.5 TL'ye satılacak.

ramazan-pidesi-tuketirken-3-altin-kural-60817ac0c8de5.webp

KAMPANYA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR!

Migros tarafından duyurulan kampanyadan Migros, 5M, MJet, Minigros, Minigros Hemen, Migros Sanal Market üzerine kayıtlı money içeren kartlar veya Money Bons Kredi Kartıyla yapılacak olan alışverişlerde geçerlidir. (Eksik veya yanlış kişisel bilgi paylaşılmış Money Kartlar kampanyaya dahil değildir.)

Kayıt için PİDE yazarak 5818'e SMS yollamanız yeterli olacaktır. Kampanya kapsamında en fazla 2 defa indirimli ramazan pidesi alabilirsiniz. Farklı günde ise birden fazla kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN