Resmi Gazete'de yayımlandı: PPK üyeliğine Fatma Özkul atandı

Resmi Gazete'de yayımlandı: PPK üyeliğine Fatma Özkul atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararnameye göre, Merkez Bankası Para Politikası Kurulu üyeliğine ise Prof. Dr. Fatma Özkul atandı. Ayrıca, BTK İkinci Başkanlığına Selamettin Ermiş atanırken, Mehmet Koçyiğit ve Nurettin Şar üye olarak getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararnameye göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu üyeliğine ise Prof. Dr. Fatma Özkul atandı.

Kararnameye göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Sencer Kiremitçi, görevden alındı.

Atama kararında BTK'ya üst düzey atama da yapıldı. Kararnameyle, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK) İkinci Başkanlığına Selamettin Ermiş atanırken, Mehmet Koçyiğit ve Nurettin Şar üye olarak getirildi.

Erdoğan, iki üniversiteye de yeni rektör atadı. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Nevzat Şimşek, Fenerbahçe Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Fatma Kanca atandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN