Rıza Sarraf holding binasını hırsızlığa karşı duvarla kapattı

Rıza Sarraf holding binasını hırsızlığa karşı duvarla kapattı

Türkiye'de yargı darbesi olarak kabul edilen 17/25 Aralık soruşturmalarının merkezindeki isim olan Rıza Sarraf'ın holding binasına hırsızlar dadandı. Sarraf, binayı korumak için çareyi duvar ördürtmekte buldu.

Amerika Birleşik Devletleri'nde tutuklu yargılanan İranlı iş adamı Reza Zarrab'ın eski holding binasının girişlerine, hırsızları engellemek için duvar örüldü.

riza-holding.jpg

Amerika Birleşik Devletleri'nde tutuklu yargılanan İranlı iş adamı Reza Zarrab'ın Beyoğlu'nda bulunan 7 katlı eski holding binası son dönemlerde hırsızların hedefi haline geldi.

riza-holding-1.jpg

Kayyum atanan holding binası yaklaşık 1 yıldır boş bırakılırken hırsızlar binadaki cam, pencere, demir gibi malzemeleri çalmaya başladı. Evsizlerin de içerisinde kaldığı bina ve çevresi vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri tarafından gözetim altına alındı.

riza-sarraf-sss.jpg

Beyoğlu Kaymakamlığının girişimleri sonrası holdingin girişindeki kapı ve pencerelerine Beyoğlu Belediyesi tarafından duvar örüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN