Rus konsolosluğu önünde izdiham

Rus konsolosluğu önünde izdiham

Rusya'da 15 - 17 Mart tarihlerinde yapılacak olan başkanlık seçimleri çerçevesinde halk sandık başına gidiyor. İstanbul Başkonsolosluğu'na oy kullanmaya gelen Rusya vatandaşları da konsolosluk önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Rusya'da başkanlık seçimleri için halk sandık başına giderken, Türkiye'deki Rusya vatandaşları da oy kullanmak üzere Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosluğu'na gitmeye devam ediyor. Oy kullanmaya gelen Rusya vatandaşları, konsolosluk önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

wwww.jpg

'1,5 BUÇUK SAATTİR BEKLİYORUM...'

Oy kullanmaya gelen vatandaşlardan Marina Kravitz, Rusya'da seçimin on gün sürdüğünü, Türkiye'de ise bir güne sığdırıldığını belirtti. 1,5 buçuk saattir beklediğini belirten Kravitz, bir o kadar saat daha bekleyeceğini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN