Saadet Partili Ömer Faruk Yazıcı: Faizi, kumarı, çeteleşmeyi kabul etmiyoruz

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, İl Divan Toplantısı'nda yaptığı konuşmasında "Bizler ailelerimizi yolda bulmadık; fuhşu, hayasızlığı sonuna kadar reddediyoruz. Faizi, kumarı, hayatın her alanındaki çeteleşmeyi asla kabul etmiyoruz, lanetliyoruz." dedi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı geçtiğimiz gün İl Divan Toplantısı'nda konuştu. Yazıcı'nın konuşmasının bir kesitini Saadet Partisi, sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımda "Bizler ailelerimizi yolda bulmadık; fuhşu, hayasızlığı sonuna kadar reddediyoruz. Faizi, kumarı, hayatın her alanındaki çeteleşmeyi asla kabul etmiyoruz, lanetliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Yazıcı'nın konuşması şöyle;

"Değerlerimize yönelik sistematik bir saldırı altındayız. Sessiz ama yıkım gücü çok yüksek kitle imha silahlarıyla, ahlâki değerlerimize ve aile kültürümüze fütursuzca saldırılıyor. Bunları konuşmak bile insana zul geliyor ama konuşacağız. Şehirlerimizde, İstanbul'da maalesef fuhuş kol geziyor. Bu bataklık, ekranları, sosyal medyayı, şimdilik şehirlerin belirli semtlerini ve hatta kimi haneleri adeta kuşatmış durumda. Ekonomik buhran ile müsait hale gelen zeminde fuhşu yayanların işi kolaylaşıyor.

Emin olun bu işgalin arkasında da aynı güç var. Hak ve Batıl mücadelesinin bir uzantısıdır bugün bu yaşatılanlar. Faiz, kumar, çeteleşme, uyuşturucu, birer kanser gibi tüm ülkeyi sarmış durumda; artık metastaz hali yaşanıyor.

Bizler ailelerimizi yolda bulmadık; fuhşu, hayasızlığı sonuna kadar reddediyoruz. Faizi, kumarı, hayatın her alanındaki çeteleşmeyi asla kabul etmiyoruz, lanetliyoruz. Adaletsizliğe boyun eğmiyoruz, yüreğimizle, sözümüzle, elimizle mücadeleye tüm inancımızla and içiyoruz, söz veriyoruz. Sapkınlığın, kudurmuşluğun bize eşitlik diye anlatılmasına izin vermeyeceğiz. Bu dışarıdan fonlu iç mihrak faaliyetlerinin, ahlakımızı hedef alan rezil hareketlerin kökünü kazımak için mahalle mahalle savunmaya geçeceğiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN