Saadet Partisi'nden AVM'de intihar girişiminde bulunan Çakır'ın ailesine ziyaret

Saadet Partisi'nden AVM'de intihar girişiminde bulunan Çakır'ın ailesine ziyaret

Saadet Partisi yöneticileri, İstanbul'da bir AVM'de intihar girişiminde bulunan ve ağır yaralı bir şekilde hastanede tedavisine devam edilen Yılmaz Çakır'ın ailesini, evlerinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, "Mazimizde insanımızın derdiyle dertlenmek var, bundan sonra da kimsesizlerin kimi olacağız" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi, İstanbul Maltepe'deki Piazza AVM’de "Açım, çocuklarım aç, borcum var" diyerek intihar girişiminde bulunan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 42 yaşındaki Yılmaz Çakır'ın ailesine ziyarette bulundu.

Ziyaretin ardından, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, X hesabından yaptığı paylaşımda, “Dünya liderliği, büyüme rekoru, asgari ücret zammı, mega projeler… Geçim derdinin altında ezildiği için intihara kalkışan bir babanın derdine derman olmayan her söz; laf-ı güzaftır! Mazimizde insanımızın derdiyle dertlenmek var, bundan sonra da kimsesizlerin kimi olacağız” ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN