Sabah dükkanını açan adam gördüğü manzara karşısında küçük dilini yuttu! Dev yılan dehşet saçtı: Görünce uykunuz kaçacak!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar bu sefer yerleşim yerlerine firar etti. Sabah dükkanını açan adam gördüğü manzara karşısında küçük dilini yuttu! Dev yılan dehşet saçtı. Görünce uykunuz kaçacak! Uzmanlar bölge halkını uyardı. Yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar uykularından uyandı. Avlanmak için doğaya akın eden yılanlar bu sefer insanların yaşamına dahil oldu. ABD'de yaşanan olay tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Sabah dükkanını açan adam gördüğü manzara karşısında küçük dilini yuttu! Dev yılan dehşet saçtı. Yılanı görünce bir daha uyuyamayacaksınız. Uzmanlar uyardı, istila başladı. Gördüğünüz gibi kaçın.

ghghgh-2023-06-01t115656-957.jpg

KARŞILAŞTIĞI MANZARAK KARŞISINDA ŞOKE OLDU

Son dönemde yılan haberleri sıkça karşımıza çıkmakta. Bu sefer Amerika Birleşik Devletleri'nden gelen görüntüler herkesi şoke etti. Dev yılanı görünce kaçacak yer arayacaksınız! Florida eyaletinin Tampa Körfezi bölgesindeki bir polis memuru, geçtiğimiz gün erken saatlerde bir iş deposundan ihbar aldığını, işçilerin deponun kapısına dolanmış 2 metrelik bir yılan olduğunu ifade etti.

ghghgh-2023-06-01t115711-247.jpg

DEV YILAN DEHŞET SAÇTI!

Dükkana gelen yetkililer kırmızı kuyruklu boa olarak tanımlanan yılanı görünce küçük dillerini yuttular. Harekete geçen yetkililer yılanı dükkandan sağ salim çıkardı. Yılan, emniyete alındıktan sonra değerlendirilmek üzere bir veterinere götürüldüğü bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN