Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçaklara iniş izni verilmedi!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçaklara iniş izni verilmedi!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pist üzerinde bulunan sığırcıklar nedeniyle uçuş trafiği bir süre durdu. Yakıt kritiğine giren 3 uçak, İstanbul Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pist üzerinde çok sayıda sığırcık görülmesi üzerine havalimanına iniş yapmak isteyen uçaklara iniş izni verilmedi. Uçaklar havada tur atmak zorunda kaldı.

İSTANBUL HAVALİMANI'NA YÖNLENDİRİLDİ

Yakıt kritiğine giren Ajet'in Mardin-Sabiha Gökçen, Diyarbakır-Sabiha Gökçen ve Gaziantep-Sabiha Gökçen uçakları İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi. Sığırcıkların pist üzerinden gitmesinin ardından uçuş trafiği yeniden açıldı.

'OPERASYON DEVAM EDİYOR...'

Piste bulunan sığırcıklar nedeniyle uçuş trafiğinin durması, kule ile pilotun konuşmalarına yansıdı. Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş için alçalan bir uçağın pilotu, hava trafik kontrol kulesine, "Tahmini bekleme süremizi alabilir miyim?" dedi. Bunun üzerine kule görevlisi, "Şu an operasyon devam etmiyor. Pist üzerinde yoğun bir kuş sürüsü var. Operasyon ne zaman açılacak bilemiyorum. Uygun olduğunda arayacağım" yanıtı verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN