Sabiha Gökçen'de ele geçirildi: Piyasa değeri 350 bin TL!

Sabiha Gökçen'de ele geçirildi: Piyasa değeri 350 bin TL!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda İran’dan gelen şüphe uyandıran bir kişinin valizinden 15 kilogram ağırlığında insan saçı ele geçirildi. Güvenlik görevlilerinin el koyduğu çantadaki saçların piyasa değerinin 350 bin lira olduğu ortaya çıktı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda İran’dan gelen bir yolcu x-ray cihazından geçerken çantasında şüphe uyaran bir yoğunluk fark edildi.

EKİPLER TAKİBE ALDI

İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, İran'dan gelen yolcuyu takibe aldı. Pasaport işlemlerini bitirip yolcu salonuna gelen şüpheli, takip edildiğinden habersiz bir şekilde çıkışa doğru yöneldi. Ekiplerin bu sırada müdahale etmesinin ardından yolcu eşya kontrolüne yönlendirildi.

350 BİN LİRALIK İNSAN SAÇI

Tekrar x-ray taramasından geçirilen valizle birlikte şüpheli de fiziki aramaya tabi tutuldu. Yapılan aramalarda valizin çeşitli renklerde insan saçlarıyla dolu olduğu görüldü. Toplam 15 kilogram ağırlığında 92 bağ insan saçı ele geçirilirken, saçların 350 bin lira değerinde olduğu belirlendi. Olayla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN