Sadece bir ay bunu yapana 304 bin TL ödeme! Yoğurt firmasından ilginç iş ilanı, işte başvuru formu

Sadece bir ay bunu yapana 304 bin TL ödeme! Yoğurt firmasından ilginç iş ilanı, işte başvuru formu

Firmalar son dönemde farklı iş ilanları yayınlayarak dikkat çekiyor. Bir yoğurt markası, bir ay boyunca geçerli olmak üzere belirlenen kurallara ve kısıtlamalara uyan personeline yüklü maaş verecek. İşte başvuru formu...

İzlandalı bir yoğurt firması, bir ay boyunca dijital detoks yapabilecek kişilere 10 bin dolar (304 bin TL) para teklif ediyor. Tüm dünyada telefon ekran süreleri günlük olarak saatlerle ölçülürken, birçok insan gününü bağımlılık yapıcı sosyal medya platformlarında gereksiz videolar izleyerek geçiyor.

Sağlığa her açıdan zararlı olan bu eylem, 21. yüzyılın en büyük hastalıklarından biri olarak görülüyor. Öyle ki, günümüzdeki ABD'li bir genç Tiktok'ta yaklaşık günlük 5 buçuk saatini harcıyor. Bu, bazı uzmanlara göre felaket alarmı.

Bir firma ise insanlığın gidişatına dikkat çekmek için önemli bir kampanya başlattı. İzlandalı yoğurt firması siggis, bir ay boyunca akıllı telefon kullanmayı bırakan insanlara tam olarak 10 bin dolar verecek.

"İNSANLIK AYARLARIMIZA GERİ DÖNELİM"

Firma, bu kampanyayı eskiye dönme ve insanlık ayarlarımıza 'reset çekme' olarak açıklıyor. Dijital detoks adı verilen 1 ay boyunca akıllı telefon kullanmama kampanyası, şirkete göre insanların dikkatini eskiye döndürebilmek ve yaşamaya tekrardan adapte olabilmek. Ayrıca, insanların sosyal medya olmadan yaşayabildiğini ve hayatın sade bir şekilde, gereksiz şeylere ihtiyaç olmadan daha zevkli olabileceğini ispat etmek-aynı yoğurtlarının bileşimlerinde olduğu gibi.

Firma da, kendi yoğurtlarının katkı maddeleri içermeden, basit ve gerçek kalite ile güzel olduğunu ve bunu bir hayat felsefesi edindiklerini belirtiliyor. Anlaşıldığı üzere bu bir gerilla pazarlama yöntemi ve oldukça akıllı bir şekilde oluşturulmuş, çünkü tüm dünyadan insanlar bu projeye şimdiden başvurularını gönderdiler.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Sputnik Türkiye'de yer alan habere göre, kampanya kısaca şöyle işliyor: Firmaya, bir ay boyunca telefonunuzu ve diğer elektronik eşyalarınızı firmanın gönderdiği bir kilitli kutuya koymanız gerekiyor. Ayrıca size bir kapaklı, içinde sim kartı olan bir telefon gönderiliyor. Bununla beraber sizi nasıl kontrol edeceklerine karşın birkaç önlemleri bulunuyor.

Kampanyaya katılmanın bir şartı daha var. Dijital detokstan neden faydalanacağınızı ve bunun sizi 'Siggi'nin marka felsefesiyle uyumlu' olumlu bir şekilde nasıl etkileyeceğini açıklayan 100-500 kelime arasında değişen 'zorlayıcı bir makale' göndermeniz gerekiyor.

BAŞVURU FORMU

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN