Sadece özel siparişle Kazancılar Çarşısı’nda üretiliyor! İçinde 41 çeşit kullanılıyor! Herkes kapış kapış götürüyor

Sadece özel siparişle Kazancılar Çarşısı’nda üretiliyor! İçinde 41 çeşit kullanılıyor! Herkes kapış kapış götürüyor

Pastırma ve sucuğuyla ünlü Kayseri'den farklı lezzetler gelmeye devam ediyor. Yalnızca Özel sipariş de üretiliyor, önce görüntüsü sonra lezzeti merak uyandırıyor. Kazancılar Çarşısı'nda 41 çeşit baharat kullanılarak üretilen bu lezzet “ Osmanlı Sucuğu” olarak biliniyor. İşte kimsenin karşı duramadığı o lezzet…

Et ürünleri ile ünlü olan Kayseri'de farklı çeşit lezzetler müşterilerle buluşmaya devam ediyor. Hem yerli halk tarafından hem de gelen turistler tarafından ilgiyle karşılanan Osmanlı Sucuğu son zamanlarda en popüler lezzetler arasında yer alıyor. İşte kimsenin karşı duramadığı o lezzet…

KAYSERİ'NİN EŞSİZ LEZZETİ

Kayseri'de pastırmacı Tolga ismi ile bilinen esnaf, özel siparişle ürettiği Osmanlı Sucuğunu müşterilerle buluşturuyor. Birçok kişinin ilgisini çeken bu lezzet Kazancılar Çarşısı'nda üretiliyor. Kendi imalathanesinde ürettiği Osmanlı Sucuğunu 41 çeşit baharatla süsleyen pastırmacı Tolga, hem görüntüsü hem lezzet olarak müşteriyi cezbediyor. Osmanlı Sucuğunda kullandığı 41 çeşit baharat içerisinde pul biber, kekik ve karabiber yer alırken farklı birçok baharat da içerisine ekleniyor.

osmanli-sucugu.jpg

Osmanlı Sucuğunun yoğun bir ilgiyle karşılandığını ifade eden Tolga, “Osmanlı sucuğunu merak edenler için bu nefis lezzetin içinde 41 çeşit baharatın olduğunu belirtelim. Bir dilim sucuğun bir hamburger köftesiyle aynı boyutta olduğu Osmanlı sucuğu, baharatlı tatları sevenlerin bağımlı olacağı bir lezzete sahip. Yüzde 80 dana, yüzde 20 dana eti içeriği ile nefis olduğu kadar son derece sağlıklı olan Osmanlı sucuğu, müşterilerimizin ilgisini çekiyor” şeklinde konuştu.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN