Sağanak can aldı!

Sağanak can aldı!

Gaziantep'te bir site görevlisi, aşırı yağış sebebiyle su basan garajı temizlerken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Gaziantep'te akşam saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu. Vatandaşlar ve sürücüler su basan yollar sebebiyle zor anlar yaşarken, trafikte uzun kuyruklar oldu.

Bazı kavşaklardaki araçlar suya gömüldü. İhbarla olay yerine çok sayıda itfaiye, belediye ekipleri ve polis gönderildi.

1111.jpg

ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI

Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesi'nde feci bir olay meydana geldi. Bir site görevlisi, aşırı yağış su basan garajı temizleyen site görevlisi M.Ş. (55), elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, akıma kapılarak ağır yaralanan M.Ş.'ı ilk müdahalenin ardından ambulansla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

M.Ş., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kentte yağış etkisini azaltırken, ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN