Sağanak İstanbul'u terk etmiyor! Meteorolojiden yeni uyarı

Sağanak İstanbul'u terk etmiyor! Meteorolojiden yeni uyarı

Meteoroloji son hava durumu tahminlerini paylaştı. Marmara'da parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olması beklenirken, Anadolu Yakası'nda sağanak etkili olacak. İşte haritalarla 5 günlük hava durumu tahminleri...

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, İstanbul'un Anadolu Yakasında sabah olmak üzere bölgenin doğu kesimlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı bölgede, sıcaklıkların mevsim normalleri ve yer yer 2 ila 4 derece altında olması bekleniyor.

Rüzgarın, kuzey ve kuzeybatı, zamanla kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli esmesi öngörülüyor.

DOĞU'DA 5 İLDE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK

Erzurum, Erzincan, Kars, Tunceli ve Ardahan'da gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, havanın parçalı ve çok bulutlu geçeceği bölgede, Erzurum, Erzincan, Kars, Tunceli ve Ardahan çevrelerinde sağanak ile gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede, rüzgarın güneyden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bölgede gece en düşük sıcaklık Kars'ta 6, Ağrı'da 8, Ardahan'da 9, Tunceli'de 12, Erzurum'da 15, Iğdır'da 17, Erzincan'da 21 derece ölçüldü.

Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklığın ise Iğdır'da 36, Tunceli'de 30, Kars, Ağrı, Erzincan ve Ardahan'da 28, Erzurum'da 26 derece olması bekleniyor.

HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

h5.pngh4.pngh3.pngh2.pngh1.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN