Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları: İl il kura çekilişi | Tam liste

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları: İl il kura çekilişi | Tam liste

İl il Sağlık Bakanlığı kura sonuçlarının dün akşam geç saatlerde açıklanmasından sonra vatandaşlar sonuçları nasıl öğreneceğini sorgulamaya başladılar. Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçlarını haberimizdeki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz. İşte Sağlık Bakanlığı normal, engelli, eski hükümlü personel alım kura sonuçlarını

Haberimizde İl il Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçlarının açıklandığı linki bulabilirsiniz ve sonuçları yaşadığınız ile göre sorgulayabilirsiniz. Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları dün akşam geç saatlerde açıklandı. Sağlık Bakanlığı eski hükümlü ve engelli personel olmak üzere 5 bin 298 kişinin istihdamını geerçekleştirecek. Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları İstanbul ve Ankara nihayi listeleri olarak ilan edilmiştir. 

İL İL SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN 

Sağlık Bakanlığı personel alımına yönelik yaptığı personel alım kurası sonuçlarının büyük bir kısmı açıklandı. Şimdi gözler temizlik görevlisi  (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası çekiliş sonuçlarında.Yukarıdaki linke tıklayarak başvurunuzu sorgulayabilirsiniz. Sağlık Bakanlığı bünyesinde personel olmak için başvuruda bulunan binlerce aday, 'https://iscisonuc.saglik.gov.tr' internet adresini ziyaret ediyor.

18-10/26/l-il-saglik-bakanligi-kura-sonuclari.jpg

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İl il Sağlık Bakanlığı kura sonuçları çekilişten sonra belli olacak.  Kura çekilişi saat 09:00 - 18:00 arasında Ankara'da yapılacak. 25 Ekim ve 26 Ekim tarihlerinde kura çekimleri yapılacak. 

İL İL SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA ÇEKİMİ SAAT KAÇTA?

Sağlık Bakanlığı kura çekimi sabah mesainin başlaması ile başlayacak ve sona erene kadar devam edecek. 81 İl için yapılacak kura çekiminin akşama kadar devam etmesi bekleniyor.

18-10/26/saglik-bakanligi-personel-alimi.jpg

KURA ÇEKİMİ NEREDE YAPILIYOR?

Kura çekimler Ankara'da yapılıyor ve çekilişler Noter huzurunda video kaydı ile yapılıyor. 

SAĞLIK BAKANLIĞI 25 EKİM PERSONEL ALIMI KURASI

Sağlık Bakanlığı 25 Ekim personel alımı kura sonuçları dün akşam saat 20:00'da açıklandı. Bu akşam yeni kura çekimi yapılacak. 25 Ekim Sağlık Bakanlığı personel alımı kraları aşağıdaki iller için yapılmıştır. 

Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Merkez Teşkilat, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova, Yozgat illeri Temizlik Görevlisi 

26 EKİM KURA ÇEKİLİŞİ

26 Ekim cuma akşamı ise normal engelli, eski hükümlü personel alımı kura çekilişi yapılacak ve resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak. Bu akşam Sğlık Bakanlığı personel alımı kurrası yapıkacak  olan iller aşağıdaki gibidir. 

Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Malatya, Mardin, Samsun, Şanlıurfa, Van, Zonguldak

18-10/26/saglik-bakanligi-personel.jpg

İL İL SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Söz konusu personel alımına ilişkin yapılan kura çekiminin sonuçlarının bu akşam 20:00'da açıklanması bekleniyor. Katılımcılar, Kura sonuçlarını aynı gün saat 20.00’ den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden öğrenebileceklerdir.

SAĞLIK BAKANLIĞI PESONEL ALIMI KURA SONUÇLARINDAN SONRA TEBLİGAT YAPILMAYACAK

İŞKUR tarafından Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bildirilen aday listeleri, kura yeri, kura tarihi, kura sonuçlar ve diğer her türlü duyuruların, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün "www.yhgm.gov.tr" internet adresinden ilan edileceği ve kuraya katılacak adaylar ve kura sonucu yerleştirilen adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacağı, bu ilan tebligat yerine geçeceği daha önce açıklanmıştı.

ADAYLARIN BAŞVURULARINI TAKİP ETMESİ GEREKİYOR

İŞKUR tarafından Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bildirilen aday listeleri, kura yeri, kura tarihi, kura sonuçlar ve diğer her türlü duyuruların, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün "www.yhgm.gov.tr" internet adresinden ilan edileceği ve kuraya katılacak adaylar ve kura sonucu yerleştirilen adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacağı, bu ilan tebligat yerine geçeceği daha önce açıklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN