Sahte diploma soruşturmasında yeni gelişme: Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu’ndan paylaşım geldi!

Sahte diploma soruşturmasında yeni gelişme: Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu’ndan paylaşım geldi!

Sahte diploma soruşturmasında adı geçen "Osmanlı torunu" Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalar yapan Osmanoğlu, "Asalet iftiraya cevap vermez" ifadelerini kullandı.

Ankara’da yürütülen sahte diploma soruşturması kapsamında diploması iptal edilen ve kamuoyunda "Osmanlı torunu" olarak bilinen Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, hakkında çıkan iddialara ilk kez yanıt verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla sessizliğini bozan Osmanoğlu, kendisine yönelik suçlamalara ve linç girişimlerine dikkat çekti.

“Asalet, iftiraya cevap vermez” sözleriyle başlayan paylaşımında Osmanoğlu, sessizliğini neden koruduğunu şu sözlerle açıkladı:

“Son günlerde şahsımı hedef alan iddialar ve karalama kampanyaları karşısında sessiz kalmayı tercih ettim. Çünkü bilirim ki; bazen gerçek, ancak zamanı geldiğinde konuşur. Asalet, iftiraya cevap vermez. Lakin iftirayı atanlar, günü geldiğinde kendi çamurunda boğulur.”

Hakkında asılsız açıklamalar yapıldığını vurgulayan Osmanoğlu, kamuoyuna çağrıda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Tarafımdan asla söylenmemiş sözlerin, sanki benim ağzımdan çıkmış gibi sunulmasına karşı milletimizin bu tür mesnetsiz açıklamalara itibar etmemesini özellikle rica ediyorum. Ben bu aziz milletin evladıyım. Milletim beni tanır; özümü, yolumu, duruşumu bilir.”

“SUSTUKÇA YALANLAR KONUŞUYOR AMA HAKİKAT ZAMANI BEKLER”

Linç kampanyasına maruz kaldığını dile getiren Osmanoğlu, sabrını koruduğunu ancak zamanı geldiğinde konuşacağını vurguladı:

“Bugün linç etmeye çalışanlar var. Bağırıyorlar, saldırıyorlar... Çünkü ben sustukça yalanlar konuşuyor. Ama unutulmasın ki; sabır da bir imtihandır. Vakti geldiğinde konuşacağım. O gün geldiğinde hakikatin sesi, iftiranın çığlığını susturacak. Ve bu topraklarda yeniden hakikatin güneşi doğacaktır.”

Açıklamasının sonunda ise dikkat çeken şu cümleye yer verdi:

“Konuya ilişkin tüm açıklamalar, gerekli ifadeler verildikten sonra basın yoluyla kamuoyuna duyurulacaktır. Edep yahu…”

osmanli-torunu-itiraf

YORUMLAR (31)
31 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN