Sahte doktor her şeyi 40 dakikada yaptı! Vatandaş hem sağlığından hem parasından oldu

Sahte doktor her şeyi 40 dakikada yaptı! Vatandaş hem sağlığından hem parasından oldu

Bartın'da Tayfun Güney isimli vatandaş kendisini diş hekimi olarak tanıtan Ada B. ve yardımcısı B.G. tarafından dolandırıldı. Şüpheliler 40 dakikada Güney'in bütün dişlerini çekerek 12 implant yerleştirdi. İmplantları iki hafta içerisinde düşen Güney başka bir doktora gitti. İmplant firması mağdur vatandaşa ulaşarak B.G.'nin firmadan implant çalarak 100 bin liranın üzerinde zarara uğrattığını anlattı. Güney ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Son yıllarda ülke genelinde yayılan sahte doktor furyasına Bartın da dahil oldu. Bartın'da yaşayan Tayfun Güney ağustos ayında kendisini diş doktoru olarak tanıtan Ada B. ile tanıştı. İmplant tedavisinden konu açılınca Ada B. daha uygun fiyata ona yardımcı olacağını söyledi.

Ada. B. Tayfun Güney'e 29 Eylül tarihine randevu verdi. Güney, Bartın'dan yanına akrabasını alarak Ankara'nın yolunu tuttu. Güney kliniğin tabelasını göremeyince, kliniğin yeni açıldığını ve henüz tabelaların takılmadığı yanıtını aldı.

İMPLANTLAR İKİ HAFTA İÇİNDE DÜŞTÜ

NTV Haber'de yer alan habere göre, Ada.B. bir süre sonra kliniğe gelen B.G.'yi iddiaya göre yardımcısı olarak tanıttı. Tedavinin ardından Ada B. Tayfun Güney’den diş parası adı altında 14 bin lira istedi. İki hafta sonra Güney’in ağzından implantlar tek tek düşmeye başladı.

Güney yaşadıkları karşısında şoka uğradı. İmplant firması Tayfun Güney’e ulaştı. Ağzındaki implantların kendilerine ait olduğunu söyledi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Bir süre önce B.G. çalıştığı implant firmasından çok sayıda implant çalarak firmayı 100 bin liranın üzerinde zarar uğrattı. Durumu fark eden firma yetkilileri B.G.’nin işine son verdi.

Tayfun Güney, Ada.B. ile iletişime geçtiğindeyse ters cevap aldı.

Özel bir kliniğe giderek ağzında kalan 12 implantı çıkartan Tayfun Güney hem 59 bin lira parasından oldu hem de sağlığından. Güney, kendisini bu hale getiren kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN