Saklı cennet saklandığı yerden çıktı! Ne Bodrum ne Fethiye herkes oraya koşuyor! Macera dolu bir cennet keşfi…

Saklı cennet saklandığı yerden çıktı! Ne Bodrum ne Fethiye herkes oraya koşuyor! Macera dolu bir cennet keşfi…

Yaz sıcakları ile birlikte tatil planları yapanlar ne Bodrum'a ne de Fethiye'ye gidiyor. Macera tutkunlarının akın akın gittiği o ilçe tekne turu, kano, rüzgâr sörfü, kültür turu, trekking gibi etkinleriyle herkesin vazgeçilmezi oldu. İşte herkesin göz bebeği tatil beldesi…

Turizm sektöründe her geçen gün daha da bir ilerleme gösteren Türkiye, birbirinden güzel tatil mekanları ile yerli ve yabancı turistlerin göz bebeği oluyor. Berrak Denizi ve ipek gibi kumuyla herkesi büyüleyen Muğla, yine turizmin tek adresi oldu. Bodrum, Fethiye, Didim, Marmaris’in pabucu dama atıldı. Tekne turu, kano, rüzgâr sörfü, kültür turu, trekking gibi birçok farklı etkinliği içerisinde barındıran Ula, macera tutkunlarının vazgeçilmez adresi oldu. İşte herkesin göz bebeği tatil beldesi…


ETKİNLİKLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Sakin bir kent olan Akyaka, tatil tutkunlarının yeni gözdesi oldu. Kadın Azmağı ve Akçapınar Azmağı olarak bilinen iki nehir ile herkesi hayran bırakan Akyaka tekne turu kano gibi pek çok farklı etkinliği değil içerisinde bulunduruyor. Leylek Köyü olarak da bilinen Akçapınar Mahallesi'nde yapılan rüzgar sörfü ise yerli ve yabancı turistlerin favori sporu olmaktadır. Tüm bunların yanı sıra Kanuni Sultan Süleyman'ın Rodos seferinde askerlerin geçişi için yaptırdığı tarihi köprü de Akçapınar sahilinde bulunuyor.

akyaka-ruzgar-sorfu.jpg

KANO, TEKNE TURU, RÜZGAR SÖRFÜ…


Su sporları ile ilgilenmek isteyen birçok kişinin gözde mekanı haline gelen Akyaka, oldukça fazla alternatif seçeneği sunmaktadır. Her geçen gün değeri daha da artan Akyaka 2023 yılında en çok tercih edilen tatil beldeleri arasında yerini aldı. Su sporlarının yanı sıra yoga gibi doğa ile iç içe olabileceğiniz farklı etkinlik alternatiflerinden de yararlanabilirsiniz.

akyaka-yoga.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN