Saldırgan yine eski sevgili... Sibel'e 9 kez kafa atmıştı! Duruşmada şoke eden detaylar

Saldırgan yine eski sevgili... Sibel'e 9 kez kafa atmıştı! Duruşmada şoke eden detaylar

Türkiye'nin kanayan yarası haline gelen kadına şiddet son bulmuyor. Kadına uygulanan şiddet ise çoğu zaman en yakınlarından geliyor. Bursa'da yaşayan Sibel Kahraman'da şiddete uğrayan kadınlardan biri. Yüzüne attığı 9 kafa darbesiyle Sibel'i yaralayan tutuklu sanık İrfan Şahin, mahkemede tüm suçlamaları reddederek 'Sibel düştü' dedi. Sibel ise eski sevgilisi Şahin'in daha önce vücudunda sigara söndürdüğünü sonrada darp ettiğini ileri sürdü.

Bursa'da Sibel Kahraman'ı zorla dışarı çıkarıp bindirdiği otomobilinde, yüzüne attığı 9 kafa darbesiyle yaralayan tutuklu sanık İrfan Şahin'in, 9 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.

Suçlamaları reddeden Şahin, Sibel Kahraman'ın evine girerken düştüğünü iddia etti. Kahraman ise eski sevgilisinin daha önce de şiddet uyguladığını ve vücudunda sigara söndürdüğünü söyledi.

2023 Eylül'de kız arkadaşı ile eğlence merkezine giden Sibel Kahraman, saat 4 sıralarında kendisini takip eden eski sevgilisinin saldırısına uğradı. Şahin, eski sevgilisini zorla otomobile bindirdi. Kız arkadaşının ise arka koltukta oturmasına izin veren Şahin, otomobiliyle eğlence merkezinden ayrılırken kendisine tepki gösteren Sibel Kahraman'ın yüzüne 9 kez kafa atıp yaraladı.

yeni-proje-10.jpg

Yüzü tanınmayacak duruma gelen Kahraman, aracın kırmızı ışıkta durması üzerine kız arkadaşı ile araçtan inip yardım istedi. Şahin, otomobiline tekrar zorla bindirdiği kadına hakaret edip şiddet uygulayıp evinin önüne getirerek, "Hadi şimdi git ve şikayet et" diye bırakıp uzaklaştı.

yeni-proje-9.jpg

ŞİKAYET ÜZERİNE TUTUKLANDI

Polis merkezine giden Sibel Kahraman, eski sevgilisinden şikayetçi oldu. Sevk edildiği devlet hastanesinde aldığı kafa darbeleriyle yüzünde saptanan kırıkların, Kahraman'ın, hayat fonksiyonlarını hafif derecede etkileyecek nitelikte olduğu belirlendi.

Kahraman, olaydan 1 gün sonra polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

yeni-proje-8.jpg

VÜCUDUMDA DEFALARCA SİGARA SÖNDÜRDÜ

Sibel Kahraman ise ifadesinde, kendisine cinsel içerikli mesajlar attığı gerekçesiyle ayrıldığı İrfan Şahin'in, daha önce de çocuklarını kaçırmakla tehdit ettiğini söyledi.

Şahin'den daha önce de şiddet gördüğünü iddia eden Kahraman, "İrfan, yalan söylüyor. Her gittiğimiz mekanda zorla beni dışarı çıkarıyor. Olay günü kolumdan beni dışarıya çıkardığı gün güvenlik görevlilerine kaşımı kaldırarak, zor durumdayım deyip yardım istedim. Bana defalarca kafa attı. Aracını yol kenarına çekip kafa attı. Hepsini hatırlıyorum. İrfan Şahin, geçmiş zamanlarda vücudumda defalarca sigara söndürdü. Şikayetim devam ediyor" diye konuştu.

yeni-proje-7.jpg

EĞLENCE MERKEZİNDEN ÇIKARMA ANI KAMERADA

Öte yandan olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Şahin'in, Sibel Kahraman'ı eğlence merkezinden zorla çıkardığı anların yer aldığı görüntüler dava dosyasına girerken, İrfan Şahin’in, tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, eksik evrakın giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN