Sandıklar kapandı, Kurum'dan ilk mesaj geldi: Sandık namustur, dikkatli olalım

Sandıklar kapandı, Kurum'dan ilk mesaj geldi: Sandık namustur, dikkatli olalım

Türkiye genelinde oy kullanma işlemlerinin sona ermesinin ardından adaylardan ilk mesajlar geliyor. Cumhur İttifakı İstanbul adayı Murat Kurum, ''Sandık namustur, her oy bir emanettir. Oy sayımı sürecinde ortaya çıkabilecek her türlü manipülasyona karşı dikkatli olalım'' ifadelerini kullandı.

Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 81 ilde sabah saatlerinde başlayan oy verme işlemi sona erdi. Sandıkların sayımına başlanırken Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kurum, ''Oy sayımı sürecinde ortaya çıkabilecek her türlü manipülasyona karşı dikkatli olalım'' ifadelerini kullandı.

Kurum'un paylaşımı şu şekilde:

''Artık sandıklar kapandı, İstanbullular demokratik sorumluluklarını yerine getirdi. Sandık başına giderek, İstanbul’umuza sahip çıkan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi hep birlikte SANDIKLARA SAHİP ÇIKMA ZAMANI. Sandık namustur, her oy bir emanettir. Oy sayımı sürecinde ortaya çıkabilecek her türlü manipülasyona karşı dikkatli olalım. Oylar sayılıp tutanaklar imzalandıktan sonra da süreç bitmeyecek. Son ana kadar kadar ne olursa olsun sandıkları terk etmeyeceğiz.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN