Şanlıurfa'da feci kaza: 2 kişi öldü 5'i ağır 6 kişi yaralandı

Şanlıurfa'da feci kaza: 2 kişi öldü 5'i ağır 6 kişi yaralandı

Şanlıurfa'da otomobille hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 6 kişiden 5'inin ise sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Siverek-Diyarbakır kara yolunun 10'uncu kilometresinde Haçım Karaca (24) idaresindeki 59 TM 100 plakalı otomobil ile Abdullah Aslantaş (25) kontrolündeki 06 DOY 733 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan Baran Karaca (19), Medeni Aslantaş (23), Emrah Aslantaş (31), Ümran Aslantaş (25), Bilal Özdemir (34) ve Recep Yıltaş (25) yaralandı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri bir süre yolu trafiğe kapattı.

9066747.jpg

Sağlık ekipleri ise olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan Haçım Karaca ile Baran Karaca doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

AĞIR YARALI 5 KİŞİ BAŞKA HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Yaralanan 5 kişinin sağlık durumlarının ciddi olduğu bildirildi. Hayati tehlikeleri bulunan Medeni, Emrah ve Ümran Aslantaş ile Bilal Özdemir ve Recep Yıltaş, buradaki ilk müdahalelerinin ardından Şanlıurfa il merkezindeki başka hastaneye sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN