Saraçhane protestolarını takip eden gazetecilere tahliye

Saraçhane protestolarını takip eden gazetecilere tahliye

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasından sonra başlayan Saraçhane eylemlerini takip edip fotoğraflayan 7 gazeteci tutuklamıştı. Tutuklanan gazetecilerden Yasin Akgül, Bülent Kılıç ve Zeynep Kuray tahliye edildi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ve tutuklanmasının ardından Saraçhane'de düzenlenen protestoları takip edip fotoğraflayan 7 gazeteci tutuklanmıştı.

Medya ve Hukuk Çalışmaları Derneği (MLSA) Saraçhane'deki protestolarda haber takibi yapan AFP foto muhabiri Yasin Akgül, Kurtuluş Arı, Gökhan Kam, Ali Onur Tosun Bülent Kılıç, Hayri Tunç ve Zeynep Kuray'ın tutuklandığını duyurmuştu.

MLSA avukatları itirazı sonrası 25 Mart'ta tutuklanan 7 gazeteci için tahliye kararı verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN