Sarıgül'den 'imalı' paylaşım: Yol verin gidene

Sarıgül'den 'imalı' paylaşım: Yol verin gidene

Seçimler sonrasında CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları, ortaya çıkan bir çevrim içi toplantı videosuyla yeniden alevlendi. İBB Başkanı İmamoğlu ve birçok parti kurmayının katıldığı toplantının kayıtları gündeme bomba gibi düştü. Erzincan Milletvekili Sarıgül, yaşananların ardından sosyal medyada 'imalı' bir paylaşımda bulunarak "Tutmayın yol verin gidene gidene. Cevap da vermem artık gücüme gidene" ifadelerini kullandı.

28 Mayıs seçimlerinin ardından kurultay sürecini başlatan Cumhuriyet Halk Partisi'nde 'değişim' tartışmaları gündemden düşmüyor. Son olarak 'değişim' çağrısının önemli isimlerinden biri olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP'den kurmayların da aralarında bulunduğu bir çevrim içi toplantının video kaydı gündemi hareketlendirdi.

CHP MYK TOPLANDI

Gündeme yansıyan bu olayın ardından CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında olağanüstü toplandı.

Toplantı sonunda açıklama yapılması beklenirken partinin bilinen isimlerinden Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medya hesabından 'imalı' bir mesaj paylaştı.

'YOL VERİN GİDENE'

Sarıgül, sosyal medya platformu Twitter'da bir paylaşımda bulunarak "Tutmayın yol verin gidene gidene Cevap da vermem artık gücüme gidene. #kemalkılıçdaroğlu" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN