Feci kaza, 1 Ağustos Cumartesi günü saat 14.30 sıralarında Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli’nin Sarıyer istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ali U. yönetimindeki 34 KNJ 415 plakalı otomobil ile Bora Çetinbaş’ın kullandığı 34 RAG 500 plakalı motosiklet çarpıştı.
Çarpışmanın ardından motosiklet sürücüsü Bora Çetinbaş (53) ile motosiklette yolcu olarak bulunan Didem Sadiye G. (49) yola savruldu. Kazada iki kişi de ağır yaralandı.
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Bora Çetinbaş, Sarıyer Çayırbaşı Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Çetinbaş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Didem Sadiye G.’nin ise Seyrantepe Hamidiye Etfal Hastanesi’ndeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI
Kazanın ardından otomobil sürücüsü Ali U. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
KAZA ANI KAMERADA
Öte yandan kazanın meydana geldiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, motosikletin otomobilin sol tarafında ilerlediği sırada iki aracın çarpıştığı görülüyor.
Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ile arkasındaki yolcunun yola savrularak sürüklendiği anlar da kamera görüntülerinde yer alıyor.
