Şarj cihazının içinden çıkanlar şoke etti

Uyuşturucu tacirleri emniyet güçlerine yakalanmamak için her yolu denemeye devam ediyor. İzmir'de takip üzerine durdurulan motosiklette şarj aletinin içinden kokain çıktı.

İzmir'in Karşıyaka'da narkotik ekipleri, ‘Torbacı’ E.T.‘yi takibe aldı. Şüphelinin uyuşturucu madde satışı yaptığını belirleyen ekipler, E.T.’nin bir motosiklet ile ilçeye geldiğini tespit etti.

ŞARJ ALETİNDEN 10 PAKET KOKAİN ÇIKTI

E.T. uyuşturucu madde vermek için bir kişi ile buluştuğunda polis suçüstü yaptı. E.T.’nin motosikletinde yapılan aramada cep telefonuna ait şarj aleti bulundu.

iiii.jpg

Şarj aletinde yapılan incelemede, satışa hazır 10 paket kokain maddesi çıktı. E.T. gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

E.T.’nin arama yapılan adresinde, 588 yeşil reçeteye tabi sentetik hap, 3 ruhsatsız tabanca, 14 fişek ve hassas terazi ele geçirildi. Arama sırasında evde bulunan E.D. de gözaltına alındı. E.T. ve ev arkadaşı E.D hakkında uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan işlem başlatıldı.

E.T. tutuklanırken, ev arkadaşı E.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN