Şaşırtan olay: Kız isteme töreninden sonra tüm aile yarım saat kitap okudu

Şaşırtan olay: Kız isteme töreninden sonra tüm aile yarım saat kitap okudu

Kız isteme merasimi sonrasında aile bireyleri, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla başlatılan 'Kitap Okuyorum Projesi' kapsamında destek vermek için 30 dakika boyunca kitap okudu.

Tebessüm ettiren olay Uşak'ta yaşandı. Yasin Köse ile ailesi, kız istemek için Hatice Okyay'ın Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki evine gitti. Köse ailesi ziyarette, geleneklere uygun şekilde Hatice Okyay'ı Yasin Köse'ye istedi. Kız isteme töreninin ardından evde bulunan herkes 'Kitap Okuyorum Projesi' kapsamında 30 dakika boyunca kitap okudu.

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla kent genelinde "Kitap Okuyorum Projesi" başlatıldı. Bu sebeple şehirde yaşayan öğrenciler için kitap kulüpleri, okuma yarışmaları düzenlenirken aynı zamanda kitap okuma saatleri belirlendi.

ttttttrrr.jpg

HEP BİRLİKTE 30 DAKİKA KİTAP OKUDULAR

Yasin Köse ile ailesi, Hatice Okyay'ı istemek için evlerine gittiğinde, Köse'nin Mehmetçik İlkokulu 2. sınıf öğrencisi yeğeni Miray Arpacı'nın, 20.00 ila 20.30 saatleri arasında kitap okuması gerektiğini söylemesi üzerine aile bireyleri de küçük çocukla birlikte kitap okumaya karar verdi. Kız isteme töreninin ardından evdeki roman ve hikaye kitaplarını alan aile üyeleri 30 dakika boyunca kitap okudu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN