Savunma Bakanlığı yeni kadrolarını açıkladı! Yüksek maaşlı personel alımı için son gün! 35 yaşını doldurmayan…

Savunma Bakanlığı yeni kadrolarını açıkladı! Yüksek maaşlı personel alımı için son gün! 35 yaşını doldurmayan…

Savunma ve Sanayi Bakanlığı kapsamında yapılacak personel alımları için detaylar paylaşıldı. Başvuru yapılacak kadro detayları ile birlikte başvuru tarihleri hakkında açıklamalar dikkatle takip ediliyor. 35 yaşını doldurmayan adayların başvuru yapabileceği belirtilirken maaş kriterinin de yüksek olduğu aktarıldı. İşte Savunma ve Sanayi Bakanlığı personel başvuru detayları…

Savunma ve Sanayi Bakanlığı, kurum bünyesinde bulunan eleman eksikliğini tamamlamak amacıyla farklı öğrenim dallarından mezun adaylar için ilanlarını yayınladı. Resmi Gazete’de yayınlanan ilan doğrultusunda 6 uzman yardımcısı alımı yapılacağı belirtilirken 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında alım yapılacağı aktarıldı. 2022 KPSS puanıyla yapılacak alımlar kapsamında son başvuru tarihinin 16 Şubat 2024 olduğu aktarıldı. İşte Savunma ve Sanayi Bakanlığı personel başvuru detayları…

PERSONEL KONTENJAN DAĞILIMI

Savunma Sanayii Başkanlığı, uzman yardımcısı kadrosu için yapılacak alımlar için kadro ve pozisyon başvuru detaylarını açıkladı. Bakanlık bünyesinde yapılacak personel alımları için belirlenen kadro ve KPSS puan türü şu şekildedir:

  • 4/B Uzman Yardımcısı 2 KPSSP3
  • 4/B Uzman Yardımcısı 2 KPSSP4
  • 4/B Uzman Yardımcısı 2 KPSSP5

personel-4.jpg

UZMAN YARDIMCISI BAŞVURU ŞARTLARI

Savunma Sanayii Başkanlığı kapsamında yapılacak alımlar için adaylardan istenen genel ve özel şartlar şu şekildedir:

Genel Şartlar

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.
  • Sınavın yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (01.01.1989 ve sonrasında doğmuş olanlar başvurabilir).
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak.

Özel Şartlar

  • 2022 KPSS’den ilgili öğrenim dallarına karşılık gelen puan türlerinden 85 ve üzeri puan almış olmak.
  • Başvurulan kadro veya pozisyonun gerektirdiği eğitim düzeyine ve bölüme sahip olmak.
  • Başvurulan kadro veya pozisyonun gerektirdiği sertifika veya belgeye sahip olmak.
  • Başvurulan kadro veya pozisyonun gerektirdiği deneyim veya tecrübeye sahip olmak.

personel-alimi-aa.jpg

UZMAN YARDIMCISI ALIMI BAŞVURU SÜRECİ

Uzman yardımcısı kadrosu için adayların 2-16 Şubat 2024 tarihleri arasında Savunma Sanayii Başkanlığı’nın internet sitesindeki sınav başvuru ekranında belirtilen belgeleri eksiksiz bir şekilde doldurarak istenen belgeleri sisteme yüklemelidir.

Başvuruların yalnızca elektronik ortamda alınacağı belirtilirken posta veya diğer yöntemlerle yapılan başvuruların dikkate alınmayacak aktarıldı. Başvuru sonuçları Savunma Sanayii Başkanlığı’nın internet sitesinde ilan edilecek ve başarılı olan adayları bildirilecektir.

Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar sözlü sınava tabi tutulacak. Sözlü sınav tarihi, yeri ve saati, Savunma Sanayii Başkanlığı’nın internet sitesinde duyurulacaktır. Sözlü sınavda başarılı olan adaylar, uzman yardımcısı olarak istihdam edilecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN