Savunmacı değil adeta gol canavarı 25 gol 5 asist! Ali Koç, Erden Timur'u çatlatacak: 28 milyonluk transfer

Savunmacı değil adeta gol canavarı 25 gol 5 asist! Ali Koç, Erden Timur'u çatlatacak: 28 milyonluk transfer

Süper Lig'in dev ekiplerinden Fenerbahçe, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transferde harekete geçti. Sarı-lacivertliler, son günlerde adı birçok futbolcuyla anıldı...

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde Ryan Kent, Edin Dzeko, İrfan Can Eğribayat, Umut Nayir ve birçok ismi kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çekti. Sarı-lacivertli ekip, Miha Zajc’ın sözleşmesini 3 yıl daha uzatma kararı alarak, takıma olan güvenini bir kez daha gösterdi. Ancak takımdan ayrılan futbolcular da azımsanamayacak kadar fazla. Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi ve diğerleri Fenerbahçe'den ayrılarak futbol kariyerlerine farklı takımlarda devam etme kararı aldılar.

ORTA SAHA ARAYIŞI DEVAM EDİYOR

Kadro yapılanmasına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'nin gündemine yeni bir isim daha eklendi. Sarı-lacivertliler, orta saha bölgesine takviye yapmak için Real Betis'in başarılı futbolcusu Guido Rodríguez'i gündemine aldı.

2.jpg

RESMİ TEKLİF MASADA

Ali Koç'un başkanlığındaki Fenerbahçe yönetimi, Rodríguez için Betis'e 7 milyon euro bonservis bedeli ve ek olarak 2 milyon euro bonus teklifinde bulundu. Gelen bilgilere göre İspanyol kulüp, bu teklife sıcak yaklaşıyor.

SÖZLEŞME DETAYLARI ŞEKİLLENİYOR

Rodríguez ile yapılan görüşmelerde de ilerleme kaydediliyor. Fenerbahçe'nin 3 yıllık sözleşme ve yıllık 1.5 milyon euro önerdiği belirtilirken, Arjantinli futbolcunun yıllık 1.8 milyon euro talep ettiği iddiası gündemde.

GUİDO RODRÍGUEZ KİMDİR?

Transfermarkt verilerine göre 28 milyon euro değerinde olan 29 yaşındaki Arjantinli futbolcu, Real Betis formasıyla 146 maçta 7 gol attı ve 3 asist yaptı. Rodríguez, 2022 Katar Dünya Kupası'nda Arjantin milli takımıyla şampiyonluk yaşama başarısını gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN