Seçil Erzan anketinde şaşırtan sonuç: Vatandaşa göre futbolcular sorumlu

Seçil Erzan anketinde şaşırtan sonuç: Vatandaşa göre futbolcular sorumlu

Türkiye'nin gündemini uzun süredir meşgul eden gizli fon dolandırıcılığyla ilgili ilk anket yapıldı. Türkiye genelinde bin 752 kişinin katılımıyla yapılan ankette 'Kim sorumlu?' sorusu soruldu. Araştırmanın sonucunda katılımcıların yüzde 45,9’u dolandırılma konusundan 'Futbolcuların kendileri sorumludur' yanıtını verdi.

Bankacı Seçil Erzan'ın yüksek getiri vaadiyle aralarında futbolcuların da olduğu çok sayıda ismi dolandırmasıyla ilgili anket yapıldı.Türkiye genelinde bin 752 kişinin katılımıyla yapılan ankette "Kim sorumlu?" sorusu soruldu. Araştırma sonuçlarına göre katılımcıların yüzde 45.9'u futbolcuları sorumlu gördü. Ankette Seçil Erzan'ı sorumlu görenlerin oranı ise yüzde 23.6'da kaldı.

Areda Survey araştırma şirketi, son günlerde gündemden düşmeyen futbolcuların dolandırılması konusunu halka sordu. Araştırmadan ilginç sonuçlar çıktı.

Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk inan gibi eski futbolcuların da yer aldığı 'gizli fon' davası devam ederken gündemi meşgul eden konu hakkında Türkiye halkının meselede kimi sorumlu gördüğü araştırıldı.

Türkiye genelinde bin 752 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen araştırmada katılımcılara, ‘’Bir banka müdürünün tanınan bazı futbolcuları fazla kazanç vaadiyle dolandırılmasından sizce kim sorumludur?’’ sorusu yöneltildi.

secil-erzan

Araştırmanın sonucunda katılımcıların yüzde 45,9’u dolandırılma konusundan “Futbolcuların kendileri sorumludur” yanıtını verdi.

Ayrıca yüzde 30,5’i kurum olarak bankayı sorumlu bulurken, yüzde 23,6’sı ise futbolcuları dolandıran müdürü sorumlu gördü.
Türkiye genelinde bin 752 kişinin katılımı ile gerçekleşen araştırmaya göre halkın yüzde 45,9’u dolandırıldığını söyleyen futbolcuların bizzat kendilerini sorumlu görüyor.
Araştırma 28 Kasım - 1 Aralık 2023 tarihleri arasında yapıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (12)
12 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN