Seçil Erzan'ın çekmecesinden çıkan evrene yolladığı enerji mesajları dava dosyasına girdi

Seçil Erzan'ın çekmecesinden çıkan evrene yolladığı enerji mesajları dava dosyasına girdi

Seçil Erzan'ın başrolünde olduğu 'Fatih Terim Fonu' davasında her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Aralarında futbol camiasından ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda kişiyi fon vaadiyle dolandıran Seçil Erzan'ın bankadaki çekmecesinden evrene enerji yolladığı mesajların yazılı olduğu kağıtlar çıktı. Yüzlerce 50 rakamının yazılı olduğu kağıtlar ve 'platin bolluk bilinci uygulamasını aktif ettiği' manifesting belgeleri de dava dosyasına girdi.

Nisan ayında patlak veren ve kamuoyuna ekim ayında yansıyan, vatandaşlar arasında 'Fatih Terim Fonu' olarak bilinen banka müdürü Seçil Erzan'ın vurgunu yaklaşık 2 aydır ülke gündeminden düşmüyor. Her gün yeni gelişmelerin yaşandığı davada mağdur sayısı 21'e yükseldi.

Seçil Erzan'ın Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü futbolcuların da aralarında bulunduğu çok sayıda kişiyi özel fon vaadiyle dolandırdığı iddiasına ilişkin davaya yeni deliller eklendi.

ÇEKMECESİNDEN MANİFEST KAĞITLARI ÇIKTI

Sabah’tan Atakan Irmak’ın haberine göre, Erzan'ın çekmecesinden çıkan 'manifesting' yazıları da dava dosyasına girdi. Finansal sıkıntılarını aşmak için kağıtlara yazdığı yazılarla evrene enerji gönderdiği tespit edilen belgeler Erzan'ın bankadaki çekmecesinden çıktı.

secil-erzan-manifest-2.jpg

Erzan'ın 23 milyon 700 bin TL'lik kredi çeken bir ismin evraklarına yüzlerce 50 rakamını yazdıktan sonra Reiki felsefesinin Türkiye'deki hocası olarak bilinen Mehmet Aslan'ın ismiyle birlikte, "Mehmet Aslan hocamın bana getirdiği platin bolluk bilinci uygulamasını aktif ediyorum" yazdığı görüldü.

Söz konusu evraklar banka yetkilileri tarafından mahkeme dosyasına getirildi. Mahkeme bankanın getirdiği yeni belgeleri incelemeye aldı.

secil-erzan-manifest.jpg

Erzan'ın finansal bataklıktan kurtulabilmek için başvurduğu platin bolluk uygulaması Reiki felsefesine göre, kişinin sahip olmayı dilediği tüm bolluğu ve refahı yaşamına getirmek için bira araya getirilmiş altıncı boyuta ait enerji ve frekanslardan oluşuyor. Uygulamayla, bolluk bilinci uyandırılarak aktive ediliyor ve kişi altıncı boyutun refah frekansı ile uyumlanıyor. İnanışa göre kişi bu yolla kendi içindeki 'yoksulluk illüzyonuna son veriyor.

Manifest, çekim ve inanç yoluyla kişinin yaşamına somut bir şey getirmek, yani düşüncelerin gerçekleşmesi anlamına geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN