Seçim günü toplu taşıma ücretsiz mi oluyor? İzmir belediyesi duyurdu: O kişiler ücret ödemeyecek

Seçim günü toplu taşıma ücretsiz mi oluyor? İzmir belediyesi duyurdu: O kişiler ücret ödemeyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 31 Mart Pazar günü için yeni karar açıklaması geldi. Belediye tarafından yapılan açıklama kapsamında, Pazar günü toplu taşıma kullanılacak o kişiler ücret ödemeyecek…

İzmirlilere Pazar günü duyurusu geldi. 31 Mart yerel seçimleri için alınan yeni karar kapsamında, o kişiler metro, tramvay, İZBAN için para ödemeyecek. Ayrıca Pazar gününe özel ek seferler de düzenlenecek.

O KİŞİLER TOPLU TAŞIMAYA ÜCRET ÖDEMEYECEK

İzmir’de 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerden dolayı ek seferler düzenlenecek. Görevlilerin ulaşmalarını sağlamak amacı ile İZBAN 14 ek sefer düzenleyecek. Görevliler, kartlarını ibraz etmeleri şartı ile ücretsiz seyahat edebilecek, diğer yolcular için yürürlükteki tarife uygulanacak.

Ek trenler, seçim sabahı 03:30da Tepeköy, Aliağa ile Alsancak istasyonlarından her iki yöne hareket edecek. 04;30’da Tepeköy ila Aliağa’dan yola çıkacak seferlerin son istasyonu ise Alsancak olacak.

izmir-toplu-tasima.png

izmir-toplu-tasima1.png

izmir-toplu-tasima2.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN