Seçim tamamlandı personel alımları başladı! Merkez Bankası 169 personel alımı yapacak! Başvuru şartları belli oldu

Seçim tamamlandı personel alımları başladı! Merkez Bankası 169 personel alımı yapacak! Başvuru şartları belli oldu

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası yeni personel alımları için düğmeye bastı. Seçimlerin tamamlanması ile birlikte 169 kişilik kadro açılırken başvuru detayları da belirlendi. İşte Merkez Bankası personel başvuru detayları…

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası A.Ş. Özdere Naim Talu Eğitim Seminer ve Dinlenme Sitesi bünyesinde 18 farklı branşta olmak üzere toplam 169 personel alımı yapılacak. Merkez Bankası bünyesinde gerçekleştirilecek personel alımlarının hangi kadrolarda olacağı merak ediliyor. İşte Merkez Bankası personel başvuru detayları…

MERKEZ BANKASI HANGİ KADROLARDA ALIM YAPACAK?

Merkez Bankası bünyesinde gerçekleştirilecek personel alımları için belirlenen kadrolar şu şekildedir:

  • 9 Çevre Temizlik Görevlisi,
  • 4 Cankurtaran,
  • 1 Diyetisyen,
  • 6 Çamaşırhane Görevlisi,
  • 13 Aşçı,
  • 16 Aşçı Yardımcısı,
  • 2 Resepsiyon Şefi,
  • 8 Resepsiyonist,
  • 1 Kat Hizmetleri Şefi,
  • 1 Şef Garson,
  • 23 Gıda Destek Personeli,
  • 14 Kat Hizmetleri Görevlisi,
  • 53 Garson,
  • 6 Garson Birim Sorumlusu,
  • 2 Teknisyen,
  • 2 Şoför,
  • 5 Garson “Engelli”,
  • 3 Aşçı Birim Şefi

merkez-bankasi-personel.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Aşçı birim şefi olarak tercih edilen adayların üniversitelerin Aşçılık veya Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksek Okullarından mezun olma şartı aranıyor

5 Garson [Engelli] alımı için Türkiye İşçi Kurumu nezdinde engelli işçi statüsünde kaydı bulunmak.

2 Şoför alımı için Sitedeki Kamyon, Traktör, Midibüs, Otomobil ve Yolcu Taşıma Araçlarını kullanabilmesine olanak sağlayan ehliyete sahip olmak.

2 Teknisyen alımı için Tercihen Mesleki ve Teknik Meslek Liselerinin Elektrik, Elektronik, Mekanik, Tesisat, İklimlendirme-Soğutma bölümlerinden mezun olmak.

6 Garson Birim Sorumlusu alımı için Tercihen Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ya da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Bölümünde öğrenimini tamamlamış olmak.

53 Garson alımı için Tercihen Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ya da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Bölümünde öğrenimini tamamlamış olmak.

14 Kat Hizmetleri Görevlisi alımı için Otel odası temizliği konusunda deneyimli olmak.

23 Gıda Destek Personeli alımı için Endüstriyel bulaşık yıkama makinesi kullanabilme yeteneğine sahip olmak. Mutfakta kullanılan deterjan vb. maddelere karşı alerjisinin olmaması.

1 Şef Garson alımı için Tercihen Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ya da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Bölümünde öğrenimini tamamlamış olmak.

1 Kat Hizmetleri Şefi alımı için Kat hizmetleri iş akışını yönetebilme konusunda deneyim sahibi olmak. Oda temizliği, koordinasyon ve planlama konularında deneyim sahibi olmak.

8 Resepsiyonist alımı için Tercihen Elektra otel programı deneyimi olmak. Tercihen Ön Lisans, Turizm Otelcilik bölümü mezunu olmak.

2 Resepsiyon Şefi alımı için Tercihen Elektra otel programı deneyimi olmak. Tercihen Lisans, Ön Lisans, Turizm Otelcilik bölümü mezunu olmak.

16 Aşçı Yardımcısı alımı için Tercihen Üniversitelerin Aşçılık veya Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksek Okullarından mezun olmak.

13 Aşçı alımı için Tercihen Üniversitelerin Aşçılık veya Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksek Okullarından mezun olmak.

6 Çamaşırhane Görevlisi alımı için Endüstriyel çamaşır yıkama makinesi kullanabilme yeteneğine sahip olmak. İzmir'in Menderes, Selçuk, Gaziemir, Seferihisar ilçelerinin birinde ikamet etmek

1 Diyetisyen alımı için Üniversitelerin Beslenme ve Diyetetik Bölümlerinden mezun olmak.

4 Cankurtaran alımı için Tercihen Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları veya Spor Bilimleri Fakültelerinden mezun olmak. Gümüş kurtarma sertifikasına [ehliyet] sahip olmak.

9 Çevre Temizlik Görevlisi alımı için Tercihen bahçe bakımı ve temizliği konusunda en az 1 yıllık deneyim sahibi olmak.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Merkez Bankası bünyesinde gerçekleştirilecek personel alımları kapsamında son başvuru tarihi 16 Nisan 2024 olarak belirtildi. Adaylar belirtilen kılavuzda yer alan şartları sağlayarak ilana başvuruda bulunabilecek. Kılavuzda Belirtilen adrese bizzat başvuru yapabileceğiniz gibi Email adresi üzerinden özgeçmişini göndererek de başvuru işlemlerini tamamlayabilir. "https://media.iskur.gov.tr/87613/izmir-t-c-merkez-bankasi-a-s-ozdere-naim-talu-eg-sem-ve-dinl-sitesi-16-04-2024.pdf"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN