Sedat Peker'den yeni paylaşım: 15 dakika sonra kaldırdı

Sedat Peker'den yeni paylaşım: 15 dakika sonra kaldırdı

Hakkında yakalama kararı bulunan ve BAE'de hayatına devam eden Sedat Peker, aylar sonra sessizliğini bozdu. Sosyal medya tecriti altında bulunduğu söylenen Peker, Twitter'da avukanın paylaşımını retweet ederken, 15 dakika sonra bu paylaşımı geri çekti.

Hakkında suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle yakalama kararı bulunan Sedat Peker, uzun bir süredir bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nde sessizliğini koruyordu. Peker, dijital tecrit altında olduğundan sebepli eylül ayı itibarıyla paylaşım yapmayı bırakmıştı.

Bugün ise Peker'den aylar sonra yeni bir hamle gelirken, avukatı Ersan Barkın'ın paylaşımını retweet yaptı. Barkın paylaşımında, "Yine aynı durumla karşı karşıyayız. Bu kez yardım kolilerinin üzerinde isim ya da herhangi bir emare olmamasına rağmen. Müvekkilim Sayın Sedat Peker'in memleketi Rize’ye gönderilen bir ‘tır’ Vakfıkebir’de gözetim altına alındı. Önüne ve arkasına birer eskort araçla İstanbul’a döndürüldü. Fakir insanların sofralarındaki tek lokma aşın önüne geçmek nedendir? Böyle zülüm olmaz" ifadelerine yer verdi.

15 DAKİKA SONRA KALDIRDI

Peker, avukatının paylaşımının retweet yaparken, 15 dakika sonra paylaşımı geri çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN