Şehir bir anda beyaza büründü! Sağanak yağışın ardından her yeri sardı. Gizemli şeyin nedeni çözülemiyor...

Şehir bir anda beyaza büründü! Sağanak yağışın ardından her yeri sardı. Gizemli şeyin nedeni çözülemiyor...

Meteorolojinin sağanak uyarısından sonra gelen şiddetli yağışın ardından şehrin her yeri beyaza büründü. Böylesi daha önce görülmemişti. Beyaz görüntü bölgedekileri tedirgin etti. Şehrin bir anda beyaza bürünmesinin sebebi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yağış uyarılarının ardından Kocaeli'nin İzmit ilçesine aniden bastıran şiddetli yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. İzmit’te vatandaş şaşkına döndü. Şiddetli sağanak yağışın ardından Sanayi Mahallesi Mezhaba Caddesi, nedeni henüz bilinmeyen bir şekilde köpükle kaplandı.

BÖLGEDE HAYAT SEKTEYE UĞRADI

aw020987-08-lxlg.jpg

Sağanak yağışın ardından yollar ve caddeler sular altında kaldı, ancak en dikkat çekici olay Sanayi Mahallesi Mezhaba Caddesi'nde meydana geldi. Köpükle kaplanan caddede yürümek neredeyse imkansız hale gelirken araçlar da ilerlemekte büyük zorluk çekti. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

KÖPÜĞÜN NEDENİ ÇÖZÜLEMİYOR

aw020987-06-12vj.jpg​​​​​​​

Cadde üzerindeki köpük baloncukları, bölge sakinlerini şaşkına çevirdi. Köpüğün neden oluştuğu konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmuyor. Yağmur sonrası birdenbire ortaya çıkan bu köpük tabakası, mahalle sakinleri araçlarının üstünü kaplayarak ilerlemelerini zorlaştırdı.

“SOKAK JAKUZİ GİBİ KÖPÜRMEYE BAŞLADI”

aw020987-07-fl2a.jpg

Levent Aykut Yıldız, yaşanan olayı şu şekilde aktardı: “Saat 12.00 sıralarında bir anda yağmur yağmaya başladı. Bayağı sağanak yağış başladı, daha sonra yol köpürdü. Sonra yol komple köpük oldu, buradan sanayinin girişine kadar. Geçmişte böyle bir şey olmamıştı, ilk defa oldu. Şaşırdık biz de. Sağanak yağış vardı, arabaların üstünü kapatıyorduk. Bir anda sokak jakuzi gibi köpürmeye başladı. Ya yoldan geçerken bir şey döküldü ya da kanalizasyona bir şey karıştı o köpürdü muhtemelen. Sokak tamamen bembeyaz oldu. Gelip geçenler çok şaşırdı. Hatta arabaya bindik video çektik, yolda görenler bayağı şaşkın şekilde bakıyorlardı. Kimisi arabadan inip köpükleri çekmeye çalışıyordu. Hiçbir yere başvurmadık, zaten kendi kendine gitti”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN