Sel mağdurlarına devletten maddi yardım! 15 Bin TL yardım parası verilecek. AFAD ve Aile Bakanlığı onayladı

Sel mağdurlarına devletten maddi yardım! 15 Bin TL yardım parası verilecek. AFAD ve Aile Bakanlığı onayladı

Ülkemizde yaşanan sel felaketinin ardından devlet vatandaşa desteğini duyurdu. Devlet tarafından sel mağdurlarına maddi yardım verilecek! Destek miktarı 15 bin TL! AFAD ve Aile Bakanlığı tarafından onaylandı.

İstanbul’da yaşanan sel felaketinin ardından hasar tespitleri çalışmalarına hızla başlandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sel ve su baskınlarından etkilenen vatandaşlara maddi destek sağlanacağını duyurdu. Yerlikaya AFAD tarafından hane başına 10 bin TL, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ise 5 bin TL yardım ödemesi yapılacağını belirtti.

TOPLAMDA 15 BİN TL ÖDEME YAPILACAK

0x0-selden-etkilenenlere-15-bin-tl-destek-odemesi-ne-zaman-sartlari-neler-aile-ve-sosyal-hizmetler-bakanligi-duyur-1693990300320.jpg

Bakan Yerlikaya, İstanbul Valiliği koordinasyonunda hasar tespit çalışmalarının başladığını da bildirdi. Bakan Yerlikaya devlet tarafından verilecek maddi yardımı X platformu üzerinden duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN