Selahaddin Gülen'in 34 sayfalık ifadesi ortaya çıktı

Selahaddin Gülen'in 34 sayfalık ifadesi ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni olan ve MİT'in operasyonuyla yakalanarak Türkiye'ye getirildikten sonra 'silahlı terör örgütü yöneticiliği' suçundan tutuklanan Selahaddin Gülen'in 34 sayfalık ifadesi ortaya çıktı. Gülen'in, "Etkin pişmanlıktan faydalanmak istiyorum, amcam FETÖ lideridir" dediği öğrenildi.

Selahaddin Gülen'in, FETÖ/PDY'nin sözde ülke sorumluları arasında yer alan birçok isimle akrabalık bağı olan örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in talimatı üzerine FETÖ'nün mahrem yapılanmasının yardımıyla yurt dışına kaçtığı tespit edilmiş, örgütün sözde istişare heyeti üyeleri ve üst düzey sorumlularıyla da ilişkili olduğu belirlenmişti.

Gülen, Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) operasyonuyla Türkiye'ye getirilmiş, Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanandıktan sonra mahkemeye çıkarılarak "silahlı terör örgütü yöneticiliği " suçundan tutuklanmıştı.

34 SAYFALIK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Habertürk'ten Fevzi Çakır'ın haberine göre, Selahaddin Gülen'in 34 sayfalık ifadesi ortaya çıktı. Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen, ifadesinde şunları söyledi:

GÜLEN AİLESİ İÇİN ÖZEL KAMP

"2008 yılı itibari ile Erzurum ilinde aile kampları yapılmaya başlandı. Senede bir kez olmak üzere Türkiye’nin tüm illerinde ve Amerika’da bulunan aile bireyleri bu kampa katılımları sağlanıyordu.

MAHREM İMAMLIK YAPTIM

Üniversite öğrenciliği döneminde Kuleli askeri lisesinde okuyan bir öğrenciye mahrem imamlık yaptım. Bu şahıs ile ayda bir kez İstanbul ilinde görüşmeye başladım. Görüşmelerimi ankesörlü hatlardan yapıyordum.

2014 yılında Amerika’ya Amcam Fetullah Gülen’in ziyarete gittim. Burada yaklaşık 1 ay kadar kaldım. Erzurum ilinde bulanan örgüte ait Aziziye Kolejinde öğretmen olarak işe başladım.

BYLOCK KULLANDIM

Ben ByLock haricinde herhangi bir program kullanmadım. 2015 yılı Kasım ayında Amerika’ya gittim. Bu gidişimin sebebi Green Kartımı alıp Amerikan Vatandaşlığı almaktı. Bu dönem boyunca Amcam Fetullah Gülen’in yanına hafta sonları Bamteli sohbetleri için giderdim.

DARBE GİRİŞİMİ SONRASI AMCAMIN YANINA ZİYARETÇİ ALINMADI

“2016 Temmuz ayında darbe girişimi sonrasında Pensilvanya’da amcamın yanına dışarıdan hiçbir ziyaretçi alınmadı. Bu dönemde sadece mollalar, istişare heyeti vardı. 2016 Eylül ayına kadar kimse giremedi.

AMCAM FETÖ LİDERİDİR

Kendi fikrim olarak Mustafa Özcan, amcam öldükten sonra örgütün başına geçecek kişidir. Amcam Fetullahçı Terör Örgütü'nün lideridir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN