Selçuk Geçer sosyal medyadan fotoğrafını paylaştı, ortalık yıkıldı! ‘Hocam dolar gibi sen de tırmanıyorsun’

Selçuk Geçer sosyal medyadan fotoğrafını paylaştı, ortalık yıkıldı! ‘Hocam dolar gibi sen de tırmanıyorsun’

Ekonomist Selçuk Geçer, piyasaya dair yaptığı paylaşım ve yorumlarla ekonomi gündemine damga vuruyor. Adından sık sık söz ettiren ünlü ekonomist, şimdi ise bambaşka bir şekilde gündeme geldi. Sosyal medyadan bir fotoğrafını paylaşan Geçer’e takipçilerinden ‘Hocam dolar gibi sen de tırmanıyorsun’ yorumu geldi…

ESMAGÜL KOÇAK

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ekonomiye dair yaptığı yorum ve tahminlerle gündeme gelirken bu sefer bambaşka bir konuda gündemde. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Geçer, takipçilerinden tam not alırken yine gündem olmayı da başardı…

PİYASA YORUMU DEĞİL O PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

Çarpıcı dolar ve altın yorumlarıyla tanınan Selçuk Geçer, yaptığı ekonomi yorumları nedeniyle felaket tellalı olarak da anılıyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü ekonomist YouTube ve diğer sosyal platformlar üzerinde ekonomi tavsiyelerinde bulunuyor. Selçuk Geçer bu kez ise gündeme piyasa yorumlarıyla değil İnstagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

selcuk-gecer.png

DOLAR GİBİ TIRMANDI

Selçuk Geçer en son seçim sonrası dolar tahminiyle konuşulmuş, doların seçimden sonra 40 TL üzerine çıkacağını belirtmişti. Fakat bu kez hayatından bir kare paylaşan ünlü ekonomistin fotoğrafı sosyal medyada çok konuşuldu.

Bir dağda tırmanış yaptığı kareleri paylaşan Selçuk Geçer'e takipçilerinden arka arkaya yorumlar yağdı. "Hocam dolar gibi zirveye tırmanıyorsun", "acaba bu tırmanış bir şifre mi? " Dolardan hızlı çıkıyor" Yorumları herkesin yüzünü güldürdü. Aynı zamanda ünlü ekonomistin tırmanış esnasında kask gibi ekipmanlar kullanmaması da takipçilerinden bazılarının tepkilerine neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN