Selçuk Ural’ın ardından Bergen ile ilgili bir skandal açıklama da Aydemir Akbaş'tan! Sözleri büyük tepki çekti

Selçuk Ural’ın ardından Bergen ile ilgili bir skandal açıklama da Aydemir Akbaş'tan! Sözleri büyük tepki çekti

Yeşilcam’ın usta isimlerinden Aydemir Akbaş, Bergen filmi hakkında skandal açıklamalarda bulundu. “Bergen'in şarkıcı filmi, yüzüne kezzap atılmış, ızdırap çekmiş, bitmiş" diyen Akbaş'ın "Bunun enteresan bir tarafı var mı?” sözleri tepki çekti.

Eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan film vizyona girmesinin ardından Türkiye'nin gündemine oturdu. Selçuk Ural’ın ardından Bergen ile ilgili bir skandal açıklama da Yeşilcam’ın usta isimlerinden olan Aydemir Akbaş'tan geldi. “Bergen'in şarkıcı filmi, yüzüne kezzap atılmış, ızdırap çekmiş, bitmiş" diyen Akbaş'ın "Bunun enteresan bir tarafı var mı?” sözleri tepkilere neden oldu.

ENTERESAN BİR TARAFI VAR MI?

‘Bergen’ filmi hakkında skandal bir yoruma imza atan Akbaş, "Bergen'in şarkıcı filmi, yüzüne kezzap atılmış, ızdırap çekmiş, bitmiş. Bunun enteresan bir tarafı var mı? Ama tuttu helal olsun. Kendin yazmıyorsun bütün filmlerin çoğunun senaryoları çalıntı. Bir tek ben özel hikaye yazıyorum, dizilerin hepsi de Kore dizisi. Ben belgesel açarım, yabancı film izlerim. Ben zaten senaryo yazıyorum televizyona bakacak zamanım yok” ifadeleriyle herkesi şaşırttı.

KÜLOTLA KOŞARSAM BENİM DE FİLMİMİ YAPARLAR

Öte yandan geçtiğimiz günlerde ünlü müzisyen ve şarkıcı Selçuk Ural, Bergen filmi hakkında tepki çekecek bir açıklamaya imza atmıştı. Türkiye’de şöhretin skandallar üstüne kurulu olduğunu söyleyen Ural, “Şurada külotla bir gün koşarsam benim de filmimi yaparlar” ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN