Selçuk Yöntem'den Kenan Işık açıklaması: Hayat mucizelerle dolu

Selçuk Yöntem'den Kenan Işık açıklaması: Hayat mucizelerle dolu

Selçuk Yöntem, katıldığı bir televizyon programında 8 yıldır komada olan meslektaşı Kenan Işık hakkında, "Son durumu ile ilgili bilgim yok fakat durumu stabil diye biliyorum. Hayat mucizeler ile doludur" açıklamasında bulundu.

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, TRT Haber'de yayınlanan "Vapurda Çay Simit Sohbet" programına konuk olarak 2014 yılından beri komada olan meslektaşı Kenan Işık hakkında açıklamalarda bulundu.

68 yaşındaki sanatçı, üç sezon boyunca izleyiciyle buluştuğu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının ilk sunucusu Kenan Işık’ı izlediği zamanları anlattı.

YARIŞMAYI ZEDELEYEBİLİRDİ

"Yarışmayı seyrederken Kenan Işık’tan başkası sunamaz diyordum" diye konuşan Yöntem, tedavisi evinde devam eden Kenan Işık'ın son durumuna ilişkin şunları söyledi:

''Asıl unutulmaz olan, Kenan Işık o kadar güzel sunuyordu ki, seyrederken 'Bunu ondan başka kimse sunamaz' diye düşünüyordum. 'Kendim sunsam nasıl sunarım?' diye bile aklıma gelmiyordu. Biz Kenan ile aynı ekoldeyiz devlet tiyatrosundan. Onun üslubunu ve aynı ekolden gelmemizin dengesini tutturmam gerekiyordu. Farklı bir üslup ile sunmak yarışmayı zedeleyebilirdi. Son durumu ile ilgili bilgim yok fakat durumu stabil diye biliyorum. Hayat mucizeler ile doludur.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN