Selda Bağcan'dan seçime 5 gün kala İnce'ye çağrı: Eski hukukumuza dayanarak...

Selda Bağcan'dan seçime 5 gün kala İnce'ye çağrı: Eski hukukumuza dayanarak...

Türk halk müziğinin tanınan ismi Selda Bağcan, 14 Mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olarak yarışacak olacak Muharrem İnce'ye çağrı yaptı. Bağcan, sosyal medya hesabından "Eski hukukumuza dayanarak seçimin birinci turda bitmesi için gerekeni yapmanızı rica ediyorum" sözleriyle İnce'ye seslendi.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ili vuran depremler nedeniyle yeni önlemler altında yürütülen seçimlere 5 gün kaldı. Bu seçimde, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyeleri belirlenecek.

Pusuladaki sıralamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan seçimde yarışacak.

Seçime sayılı günler kalsa da Muharrem İnce adaylığı gündemdeki yerini koruyor. Tanınan isimler Muharrem İnce'ye adaylıktan çekilme teklifinde bulunurken usta sanatçı Selda Bağcan'dan da benzer çağrı geldi.

Hem Instagram hem de Twitter hesabından paylaşım yapan Selda Bağcan, "Sayın MUHARREM iNCE eski hukukumuza dayanarak iki fizikçi olmanın dayanılmaz ağırlığı ile seçimin birinci turda bitmesi için gerekeni yapmanızı rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bağcan'ın paylaşımı sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN