Selde mahsur kalıp hayatını kaybetti...Bodrum katta can pazarı

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış, Küçükçekmece’de felaketi yaşattı. Bodrum katta yaşayan yabancı uyruklu bir kadın, su basan evinde mahsur kalarak yaşamını yitirdi. Kurtarma çalışmalarına ait cep telefonu görüntüsü de saatler sonra ortaya çıktı.

Mehmet Akif Mahallesi Engin Sokak’ta bodrum katta yaşayan Afrika uyruklu 27 yaşındaki İrama Kebe'nin mahsur kaldığı anlar anbean görüntülendi.

Çevredeki vatandaşların kurtarma çalışmaları ise işe yaramadı. Küçükçekmece'de yaşanan sel yolların çökmesine, evlerin su basmasına neden oldu. Yaşamını yitiren kadının cenazesi, ambulansla hastaneye gönderildi.

Kebe’nin evinde polis ekipleri inceleme yaparken evin son durumu görüntülendi

yeni-proje-3.jpg
Küçükçekmece'de sabah saatleri

'NE YAPTIYSAK ÇIKARTAMADIK'

Olay anını Tolga Demir isimli vatandaş, "Alt katta Suriyeli 6 çocuklu bir aile var. 4 bekar Afrika uyruklu arkadaş vardı. Annemin babamın yardımıyla çıkarttık hepsini.

O çıkan arkadaş ise geri içeri girdi. Bir şeyleri kaldı herhalde evde, onları almak istedi. O sırada da su basıncı olunca ne yaptıysak çıkartamadık" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN