Serdar Ortaç, desteklediği siyasetçiyi ve partiyi açıkladı

Serdar Ortaç, desteklediği siyasetçiyi ve partiyi açıkladı

Şarkıcı Serdar Ortaç, BluTV'de yayınlanan bir programda destek verdiği siyasetçi ve parti ile ilgili açıklama yaptı. Ortaç, "Her geçen gün görüyorum ki, bütün atılan adımlar 10 numara. Evet Cumhurbaşkanımızın, hükümetin yaptığı her adımı destekliyorum" dedi.

BluTV ekranlarında yayınlanan '40'ın yeni bölümünde şarkıcı Serdar Ortaç konuk olarak yer aldı.

Ortaç, Cansu Canan Özgen'in "Tarkan Geççek şarkısıyla Cumhurbaşkanına saygısızlık mı etti” sorusuna yanıt verdi. Ortaç, "Eskiden muhalefet kızmasın diye temkinli konuşuyordum, artık temkinli konuşmuyorum. Her geçen gün görüyorum ki, bütün atılan adımlar 10 numara. Evet Cumhurbaşkanımızın, hükümetin yaptığı her adımı destekliyorum" ifadelerini kullandı.

Ortaç şöyle devam etti:

"Tarkan olayı gereksiz bir polemik. Bu şarkıyı onun için yapmadığı belli. Adam pandemi geçecek diye bağırdı. Şarkı da çok dinlenecek ve üzerinde konuşulacak bir şarkı değil ki! Lay lay lom yaparım, hepimiz yaparız. Sözleri işte bu olmasın diye yapmıyorum. Adamı mahvettik işte. Geççek geççek bu işte... Çocuk pandemi geççek diyor. Bunlar olmasın diye aşk şarkısı yapıyorum işte, kafam basmadığı için değil! Kafam çok da iyi basar yanıtını verdi.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN