Sessiz katil iç ürpertti! Bir gecede tüm köy yok oldu! Uçan sinekten yürüyen karıncaya kadar! Nedeni ise…

Sessiz katil iç ürpertti! Bir gecede tüm köy yok oldu! Uçan sinekten yürüyen karıncaya kadar!  Nedeni ise…

Herkesin hayretle baktığı o olay tüyleri diken diken ediyor. 400 büyükbaş hayvan ve 53 köylü bir gecede öldü. Uçan sinekten yürüyen karıncaya kadar tek bir canlı bile hayatta kalamadı. İşte tüm detaylar…

21 Ağustos 1986 yılında meydana gelen gizemli olay herkesin içine ürpertiyor. Kamerun’un Nyos köyünde meydana gelen olayın yıldönümü olayı yeniden gündeme getirdi. 400 büyükbaş hayvanın ve 53 köylünün hayatını kaybettiği olayda tek bir sineğin bile hayatta kalmaması herkesi şaşkına çevirdi. İşte tüm detaylar…


SESSİZ KATİLİN KATLİAMI

1986 yılı Ağustos ayında meydana gelen olayda sessiz katilin gizemini kimse çözemedi. Kamerun'un küçük bir köyünde meydana gelen olayda nefes alan hiçbir şey hayatta kalmadı. Saat 21.00 civarında meydana gelen olayda Batı Afrika köyündeki birçok kişi uzaklardan gök gürültüsü gibi bir gümbürtü duyduğunu söyledi.

kamerun.jpg


NEFES ALAN HİÇBİR ŞEY KURTULMADI

Sabah saatlerinde köy sakinlerinden biri Ephraim Che uyandığında tanıdığı herkesin neredeyse öldüğünü gördü. Ağlayan bir kadının sesi ile O yöne doğru yön Che, köyde yaşananları şaşkınlık içerisinde izledi. Sese doğru yaklaştıkça kadının tanıdık biri olduğunu Che, Etrafta şekilsiz bir şekilde duran kuma kumaş demetlerinin ise çocuklarının bedeni olduğunu anladı. Ephraim Che, ”İnekler, köpekler, inekler, her şey, o zamanlar kafam çok karışmıştı. Bütün aile 56 yaşındaydık ama 53 kişi öldü." sözlerini aktardı.

kamerun-gizemli-olum.jpg


TÜM CANLILAR BOĞULMUŞTU


Yaşanan felaketin ardından birkaç gün sonra birkaç kişinin daha öldüğü görüldü. Yaşanan olayın ardından tüm ailelerini kaybeden kişiler kendi hayatlarına da son vermeye karar verdi. Neredeyse 1,6 milyon ton karbondioksit yakındaki var diye dökülürken neredeyse tüm canlıların da boğulduğu görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN