Sevgililerin tartışması kanlı bitti: Genç kadın bıçaklayarak öldürdü

Sevgililerin tartışması kanlı bitti: Genç kadın bıçaklayarak öldürdü

Uşak'ta, Z.K. isimli kadın, erkek arkadaşı olduğu öğrenilen Adem Alagöz arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Genç kadın erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürdü. Z.K., polis tarafından gözaltına alındı.

Kan donduran olay, Uşak’ta İslice Mahallesi’ne bağlı Adaş Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre iki sevgili Adem Alagöz (41) ve Z.K. (27) arasında henüz bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte şiddet gören Z.K., mutfaktan aldığı bıçakla sevgilisi Adem Alagöz’ü bıçaklayarak yaraladı. İhbar sonrasında olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

3-001.jpg

GENÇ KADIN GÖZALTINA ALINDI

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Alagöz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken Z.K. ise ekiplerce gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN