Seyahat yapacak milyonlara THY'den müjde! İndirimli bilet satışları başladı: Uçak biletlerinizi 7 Eylül’den önce alın

Seyahat yapacak milyonlara  THY'den müjde! İndirimli bilet satışları başladı: Uçak biletlerinizi 7 Eylül’den önce alın

Türk Hava Yolları seyahat edecek milyonlarca vatandaşı sevindiren önemli bir açıklamaya imza attı. Zaman zaman indirimli bilet kampanyasına giden THY yeni kampanyasının detaylarını paylaştı. 7 Eylül'e kadar alınan biletlerde geçerli olacak. İşte kampanya detayları…

Türk Hava Yolları, uçuş yapacak binlerce kişiye erken rezervasyon indirimi yapıyor. 5 Eylül 2023 tarihinde başlayan indirimli bilet satışlarının 7 Eylül 2023 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Kampanyadan yararlanmak isteyen seyahat severler ellerini çabuk tutsun. İşte kampanya detayları…

7 EYLÜL'E KADAR GEÇERLİ


Türk Hava Yolları, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarında erken rezervasyon fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında erken rezervasyon yaptıran müşterilere 449 TL'den başlayan fiyatlarla uçuş hakkı tanımlanıyor.

thy-personel.jpg
5-7 Eylül 2023 tarihleri arasında alınacak biletlerin 1 Aralık 2023-30 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak uçuşlarda geçerli olduğu belirtildi. Kampanyanın İstanbul ve Antalya havalimanlarından KKTC varışlı ya da kalkışlı uçuşlarda geçerli olduğunun altı çizildi.
Kampanya kapsamında biletler vergiler hariç EcoFly için 449 TL, ExtraFly için 779 TL, PrimeFly için 849 TL olarak satışa sunulacak. Kampanya 28 Aralık 2023 tarihi ile 2 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılan uçuşlarda geçerli olmayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN