Sibirya soğukları o ilimizde hayatı durma noktasına getirdi! Sıcaklık eksi 20'ye düştü: Ağaçlar, sular, saatler dondu

Sibirya soğukları o ilimizde hayatı durma noktasına getirdi! Sıcaklık eksi 20'ye düştü: Ağaçlar, sular, saatler dondu

O ilimizde devam eden Sibirya soğukları bölgedekilere zor anlar yaşatıyor. Hayat durma noktasına geldi! Sıcaklık eksi 20 dereceyi gördü. Soğuktan ağaçlar, sular, saatler dondu...

Kars, kar yağışı ve ardından gelen şiddetli soğuklarla mücadele ediyor. Kentteki hava sıcaklığı sıfırın altında 17 dereceye kadar düştü, ve olumsuz hava koşulları nedeniyle hayat durma noktasına geldi.

KARS ÇAYI BUZ TUTTU

karsta-sicaklik-eksi-20-dereceye-dustu2.jpg

Şehirdeki evlerin çatıları, metrelerce uzunluğundaki buz sarkıtlarıyla kaplanırken, Kars Çayı tekrar buzla kaplandı. Ağaçların dalları ise buzdan çiçek açmış gibi görünüyor.

SICAKLIK EKSİ 20 DERECEYE DÜŞTÜ

Karslılar, Sibirya soğukları nedeniyle günlük yaşamlarında zorluklarla karşılaşıyor. Eksi 20 dereceyi bulan soğuklar, su borularının donmasına, araç camlarının buz tutmasına ve günlük işlere gitmeye çalışan vatandaşların zor anlar yaşamasına neden oldu.

karsta-sicaklik-eksi-20-dereceye-dustu1.jpg

Kentte gece ölçülen sıcaklık eksi 20, sabah saatlerinde ise eksi 17 derece olarak kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN